Zdravie a pohoda

Príjemný nový deň prajem všetkým. Od tejto chvíle môže byť život iný, môže priniesť pohodu, môže priniesť zdravie, môže priniesť šťastie vo svojej podstate. Ide o zmenu v myslení, ide o zmenu postoja a nazerania na život. Prečo nazerať na svoje trápenie, bolesti a obavy, keď existujú aj iné cnostnejšie kvality človeka. Tie, ktoré pozdvihujú, povznášajú a zoceľujú podstatu človeka takého aký je. Viem, že každý je iný a vyberá si život na základe svojich predpokladov a možností minulosti. No tiež viem, že zmena prináša  naplnenie a vyplnenie všetkého čo človeku v jeho živote chýba. Ak nevieš čo ti chýba, ale hľadáš tak určite vnímaš svoju podstatu správne v danej chvíli. Ak rozširuješ svoje vedomosti zo dňa na deň, z momentu na moment. Učíš sa všetkému čo ti život dáva, alebo hľadáš a nachádzaš možnosti vo všetkých sférach. Všetky časti teba sú stále tu. Nemôžeš oddeľovať seba od celku. Jedine ak by si si to vytvoril a tým pretavil do hmoty. No otázka znie, načo by si to robil človek nádherný.

Spojitosť s tým čo robíš, je tvojou cestou v rozširovaní vedomia a tvojho potenciálu. Ak chceš v skutočnosti môžeš robiť čo len chceš. Bez obmedzenia, bez strachu, bez obáv. Si dokonalosťou celého vesmíru. Si šťastím v plnosti ducha. Prečo trpieť, keď môžeš žiť v láske. Prečo sa potiť v strese, keď stačí len zhlboka dýchať. Máš stále to čo potrebuješ a tam kde si. Vesmír je dokonalí a dáva ti plné možnosti k tvojej plnej realizácii.

Chyť sa jednej veci a začni ju deň za dňom rozvíjať a napĺňať. Je to tak jednoduché. Je to tak plné. Už len pár momentov a dosiahneš to jedného dňa. Tvoje odhodlanie je silnejšie ako čokoľvek iné. Tvoje rozhodnutie tvorí tvoj život. Chceš to, môžeš to dostať a dostávaš to, presne tak ako si to tvoríš. Vedome aj nevedome, v plnosti aj láske všetkých nekonečných možností z ktorých skladáš svoje pozemské poslanie. Svoje plnosti v čistej radosti a láske všetkého čo je.

Zdravie je prirodzenosť človeka, premena chorého tela prináša zmenu v postoji k životu. Buď za to vďačný a viď v tom božskosť. Bolesť je fyzická, ty si duch v tele. Životná krása prejavená do plnosti toho kým si. Užívaj si dnešný deň je to jediné čo dnes môžeš urobiť.

Ďakujem za všetko čo sa mi deje, tu a teraz, večne a stále.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk