Všetko má svoj čas

Mier

Dobrý deň priatelia. Prajeme krásne prítomné chvíle všetkým. V dnešnom kvantovom potenciály si povieme viac o mieri. Aspekte vnútornom, prepojenom s vonkajším. Čo sa Vám vyplaví, alebo vyjaví vo Vašom bytí,  ak si poviete mier. Skúste tento aspekt precítiť do hĺbky podstaty toho čo je. Odkiaľ pramení a ako sa prejavuje. Dajte tomu chvíľku a nájdite v sebe to, čo vedia všetci, ktorí sa otvorili ceste domov.

Najprv sa mier môže javiť ako opak vojny. Je to pre duálnu myseľ prirodzené. No je za tým aj ďalší stupienok v pochopení tohto aspektu. Mier je vnútorné zmierenie sa so všetkým. Má to hĺbku hľadajte ďalej neprestávajte. Pozrite sa na všetky aspekty, ktoré ku mieru siahajú. Nechajte ich vyvstať a užívajte si ich cez seba. Má to veľký potenciál v ľuďoch pochopiť čo je to skutočný mier.

Prestať súťažiť, alebo súťažiť ďalej no len pre zábavu, nie pre boj a výhru. Prestať sa porovnávať a chcieť byť ako je ten druhý, nájsť vlastnú hodnotu. Pozrieť sa na hnev a pustiť ho v mieri, nechať ho vyplaviť von a zakričať na celú krajinu čo Vás trápi a zožiera, nech mier môže zaplaviť celé Vaše Ja. Prestať bojovať so sebou samých a hľadať dokonalosť, zmieriť sa s tým, že môžem mať, silné aj slabé stránky. Pozrieť sa na hĺbku ticha a smerovať k prameňu jeho vzniku. Mier je v nás, nie mimo nás.

Jeden človek v mieri je ako tisíc ľudí v hneve. Čím viac ľudí v mieri, tým väčší pokoj na Zemi. Mier je svetlo, všeobímajúce, bezpodmienečné, zmierené so všetkým.   Vie, že všetko sa deje najlepšie ako má.

Kvantový atribút mieru je ticho, mier, pokoj, pozorovanie. Uvoľnenie sa od myšlienkového procesu mysle a zaradenie vyššieho stupňa rovnováhy a prijatia. Je to aktívna vlastnosť spojená s vôľou a odovzdanosťou. Tvorivou silou ľahkosti, lásky a radosti. Má to hĺbku, má to v sebe pokoj.

Človek, ktorý v sebe nájde pokoj, otvorí nekonečný potenciál a oslobodí sa od strachu, utrpenia a bolesti. Prijal seba a svoj život v mieri. Prijal život takým, aký je.

Nech mier prúdi so sŕdc všetkých, ktorí pochopili čo je to skutočný mier.

Miluj život, miluj mier.

 

V láske a pokoji deň sa dej.  

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.