Vnútorná sloboda

Ako žiješ a čo robíš človek krásny. Máš usporiadané všetky aspekty pre pokračovanie v každodenných skutočnostiach, alebo sa neustále vraciaš do minulosti alebo tápania v budúcnosti? Ktoré skutočnosti chceš zažívať a byť plne prítomným v tom kým si? Stáva sa, že ľudia sa natoľko stotožnia s minulosťou, že jej ilúzia im zasahuje natoľko do prítomnosti, že nevedia žiť to čo je. Minulá minulosť v strachoch, pripútanostiach alebo sľuboch im spomaľuje ich prítomný rast. Skôr, či neskôr príde doba a život im ukáže ako pustiť staré. Prečo to neurobiť teraz? Prečo nám to život neumožňuje urobiť teraz, alebo prečo sa brzdíme v pustení a uvoľnení? Odpoveď je jednoduchá.

Programy sú natoľko silné(slabé) a na ich zmenu a prepustenie treba rozhodnutie a dostatok energie. Rozhodnúť sa vystúpiť zo starých vzorcov v ktorých sme zabehnutí. Žijeme tak desiatky rokov a uvoľniť sa z toho chce naozaj veľkú dávku rozhodnutia. No všetko je možné a takmer až potrebné. Vytrvávať v jednej štruktúre nedáva duši možnosť rastu a slobody. Stotožnenie sa s tým čo je zaklincuje ducha do hmoty. Je to jeho cesta zažiť, užiť si to a prežiť to. No pamätajte každé jedno pripútanie, stotožnenie či sľub sú len karmickou slučkou previazané do večnosti. Čo si zoberieme z tohto sveta, keď odídeme. Žiaden dom, auto, či mačku, alebo rodiča. Ostaneme vedomím, ktoré opúšťa túto formu a dostáva do slobodnej jednotnej energie všetkého. Bez obmedzeností hmoty, bez strachov, obáv a manipulácií. Je tu možnosť, že sa tu človek vráti, pre nepustenie karmických slučiek, no nie je to podmienka. Univerzum má svoje pravidlá, takže má aj svoje výnimky.

Je možné tento stav žiť aj na Zemi a teraz. A to je to prepustenie štruktúr, ktoré zbavujú dušu slobody. Stať sa a žiť vedomejšie a uvedomelejšie k podstate slobody ducha. Vnímať návštevu na pozemskej rovine. Cítiť plnosť slobody. Či už máte rodiny, deti, prácu, alebo majetky. Je tu možnosť prijať toto uvedomenie. Je pre všetkých rovnaké. Je univerzálnou pravdou slobody. Pripútanosť nie je zlá ani dobrá, je to len uvedomenie a odpojenie sa z určitých rovín a následné prijatie voľnosti do života.

Život je o hravosti, láske a radosti. Môže byť len takým, aký si ho vyberiete. No k tomu sa treba rozhodnúť, či budeme žiť v strachu, alebo dôvere. Voľba je na tebe človeče.

Pre dnes v slobodnom konaní večnosti, život sa dej.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk