Vízie budúcnosti

Nazerať na potenciály celej civilizácie môže priniesť niekoľko vhľadov, ktoré podporia danú víziu. Dnes nazrieme do niekoľkých z nich. Nie je dôležité koľko rokov do budúcnosti budeme nazerať. Dôležitý je ľudský potenciál, ktorý v sebe každý nosí. Sme tvorcami vlastných životov. Sme tvorcami životov vôkol seba. Stávame sa tým čomu dávame pozornosť. Zmenou, ktorá ukazuje podstatu unikátnosti individuálneho vedomia.

Kráčam po meste, kde vonia vzduch po čerstvej tráve. Nie sú tu žiadne výfukové plyny. Slnko krásne svieti a vôňa letného vánku mi hladí pokožku na tvári. Vôkol mňa je veľa usmiatych ľudí. Sú tu rodiny s deťmi, ktoré sa hrajú v neďalekom parku. Všetko je tu akési pokojné a radostné. Necítiť tu stres a zhon. Nevidím autá, vidím len akési búdky, alebo niečo čo pripomína búdky. Ahá sú to teleportačné búdky cez ktoré sa človek dostane do ktoréhokoľvek miesta na zemi. Preto žiadne autá, žiadne splodiny. Je krásne vnímať ten pokoj a radosť. Je to veľmi príjemné miesto na život. Budovy vyzerajú veľmi podobne ako v našom živote. Zachovali si svoju majestátnosť a históriu. Pribudli nové na ktorých je plno zelene. Vyzerá to naozaj úžasne.

Dostal som sa na vrch hory, kde v diaľke sa mi odkrylo starobylé mesto. Je tam veľa ľudí a sedia vôkol seba, sú opäť pokojný. Majú veľmi spokojné výrazy na tvárach a ich telá akoby žiarili. Vyzerajú veľmi zdravo, vyzerajú šťastne. Čo je to za rok, kde som sa to prišiel pozrieť? Sú to dve storočia vpred od dnes. Ešte toľko práce a zmeny treba aby sme dozreli ako civilizácia. Som rád, že to vidím, som šťastný, že sa to deje. Vnímam veľkú úľavu a spokojnosť, že veci, ktoré dnes cítim sa stali skutočnými. Žijem to už v tejto dobe, žijem to vnútorné naladenie na šťastie a pokoj. Viem, že to ešte bude chvíľu trvať kým sa celá civilizácia naladí na tieto tóny života. Viem, že všetko je v poriadku tak ako je, lebo inak to ani byť nemôže.

Postupnou zmenou, východiskom z utrpenia a strachu, zmeníme postoj k životu a tým aj celú túto krásnu planétu. Ona o tom vie, preto vytrváva a dáva nám ešte priestor na prebudenie k svojej podstate. Dáva nám toľko lásky, koľko len vedomie človeka potrebuje. No teraz je čas na zmenu a nazeranie na život vnútorný. Jedine tam môžeme byť tým čo cítime v duši večnosti.

Pre dnes vo večnosti šťastie a láska sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk