Verný deň

Dôvera

Príjemný deň prajeme drahí priatelia. Dnešný kvantový potenciál je o dôvere v to kým sme, alebo aj to v to kým nie sme. Nachádzame sa na prelome novej evolučnej epochy, púšťame staré vzorce správania a myslenia. Nachádzame rovnováhu v tom, kde sme ju pred tým nevideli. Vidíme pravdu jasnejšiu a čistú. Klamstvo je jasné a evidentné. Nič sa pred svetlom neskryje. Tak je to aj s nami. S tým čo vidíme v sebe a naše ego sa na to ešte nechce pozrieť, alebo prijať. Staré vzorce je potrebné dôsledne a dôkladne vyčistiť a navždy ich nechať ísť. Je to určitý proces. Niekomu to ide s ľahkosťou, iní sa v tom posúvajú postupne. Každý je pripravení posunúť sa ďalej. Je to len na slobodnej vôli a odhodlaní pustiť sa do nového a nepoznaného.

Dôvera v to kým vo svojej podstate sme je dôležitou cestou vzhliadnutia pravdy. Podstata v dôvere a ľahkosti bytia. Život je hra, alebo cesta po ktorej každým dňom kráčame. Každý nádych nám dáva novú energiu a každý výdych necháva odísť všetko prebytočné a už pochopené. Dýchajú rastliny, moria majú príliv a odliv, dýcha celý vesmír. Vo vlnách, vo vibráciách v cyklickosti života a smrti.

Dôverou vo vlastné vedenie, ktoré prichádza z duše. Vyššieho Ja spojeného s podstatou toho kým sme nám ukazuje cestu ďalej. Kráčať, nezastavovať sa. Niekedy bežať, inokedy ležať. Všetko má svoju postupnosť. Všetko má svoju synchronicitu.

Dôvera vo vlastnú pravdu, ktorú teraz žijeme. Dôvera v pocity ktoré cítime. Dôvera v intuíciu, ktorá je smerodajná. Dôvera v rozhodnutia, ktoré každý deň robíme. Dôvera v život. Dôvera vo vesmír, že tu máme svoje miesto. Dôvera v lásku.

Je veľa možností ako sa pozrieť na dôveru. Zdravú časť sebadôvery spojenej s našou hĺbkou podstaty toho kým sme.

V kvantovej úrovni je dôvera impulzom ku konaniu. Dáva silu k tvoreniu a bytiu. Životu samému. Bez polemizovania koná.   Vie, že je tak ako v danom momente byť má. Je to kvantová aktívna sila.

Dôveruj vo vlastné sily spojené s tvojou dušou. Dôveruj vo vesmír a jeho dokonalé zákonitosti. Dôveruj, že Zem na ktorej chodíš je zdravá a plná života. Dôveruj, že všetko je tak ako má byť.

 

Nech láska tvorí dnešný deň.

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.