Vďaka láka

Máš bolesti, trápiš sa, nevieš čo ďalej, smútiš, hneváš sa na život, posudzuješ, porovnávaš sa, vidíš len to zlé, no niekde vo vnútri cítiš, že to má byť všetko inak? Je tu návod, je tu jednoduchý manuál na život. Ukážem ti ako zmeniť to s čím bojuješ. Tak pozorne čítaj a užívaj si to. Najprv sa zastav. Daj si chvíľku pred tým než začneš čítať ďalšie riadky. Zastav sa! Teraz! Nadýchni sa, uvoľni telo, prelom bariéru a nutkanie ísť ďalej. Nádych, výdych. Prítomnosť, pozornosť. Pokoj.

Začneme s tým čo ťa najviac trápi. Čo ťa najviac bolí. Pozri sa na to.  Vidíš to, cítiš to, vnímaš to. Je to tu v tvojom vedomí, je to bolesť, utrpenie, strach. Teraz buď pozorný človek. Zober to a poďakuj za to, úplne prirodzene v ľahkosti a s nadhľadom. Nedá sa, nejde to, ale ide. Nájdi v sebe silu pokory a pozri sa koreňu veci. Poďakuj za ňu. S čistotou vlastného srdca, z duše z hĺbky vlastnej bytosti. Poďakuj za to čo vidíš, čo bolo minulosťou a už to tu nie je. Prejavuje sa to len ako ilúzia, ktorú nechceš, alebo sa učíš prepustiť. Zastav sa a naozaj za to poďakuj. Dýchaj popri tom a nechaj to odísť. Ďakuj do vtedy pokiaľ pocítiš uvoľnenie. Pokiaľ sa prestaneš hnevať a báť, pokiaľ nepocítiš pokoj a silu toho čo je teraz.

Buď vďačný za to že si sa ráno prebudil človek, buď vďačný za to že dýchaš, že môžeš chodiť, rodiť, snívať a tvoriť. Za to že máš prácu, rodinu, priateľov. Za všetky hmotné veci, auto, bicykel, motorku, dom a či byt, chatu, alebo záhradu. Buď tu a teraz vďačný za svoje úplne zdravie, buď vďačný za silu ducha, ktorý ťa vedie a ukazuje ti jasne tvoju cestu. Buď láskavým a vďačným láske za to že ju poznáš a môžeš vnímať. Buď vďačný za všetky svoje úspechy a neúspechy, buď vďačný za všetky okamihy, kde si zažil silu osvietenia mysle. Takzvané ahá momenty, buď vďačný za čistý vzduch, zdravú vodu, obživu, ktorú každým dňom do tela dávaš. Buď vďačný za vietor, ktorý sa ti hraje vo vlasoch a voda čo obmýva tvoje zdravé telo. Buď vďačný za tento moment, lebo je prvý a posledný v tvojom živote. Opakovať sa už nikdy nebude. Buď vďačný mame aj otcovi, ktorí ťa priviedli na svet v tento krásny čas. Buď vďačný sebe a to z celej sily prítomna za to, že si tu a teraz a vieš čo máš stále robiť.

Ďakuj človeče ak nevieš čo ďalej. Len dýchaj a cíť svoju silu, ktorú vďačnosťou meníš celé svoje nazeranie na život. Máš v sebe silu vševedomia, ktorá môže zmeniť čokoľvek. Máš v sebe silu lásky, ktorá ti prejasní život ďalej.

Dýchaj ďakuj, uvoľni sa a užívaj si ten prenádherný príbeh nás všetkých.

Pre dnes v plnej sile vďačnosti života, deň vo večnosti sa dej.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk

 

Vďaka

Ahojte priatelia, čitatelia, spolutvorcovia, známi aj neznámi 5.7.2017 končí platnosť stránky Kvantový potenciál.

Nazbieralo sa vás krásny počet bytostí, ktoré viac menej pravidelne čítajú tieto riadky.

Veľa z vás mi ďakuje a hovorí, že mám v tom pokračovať naďalej. Motivácie, posolstvá, vhľady, možnosti, potenciály vševedomia prenášané cez slová - energiu prítomnosti.

Pokračovať ďalej, alebo nechať týchto vyše 500 článkov žiť vlastným životom? Čo vy na to? Som za každú spätnú väzbu, hlavne nech je pravdivá a úprimná. Niekedy stačí aj like.

Pre pokračovanie je potrebná suma: 190,35 € na 2. roky. Aby som zaplatil webnodu za používanie atď.

Posledný rok bol zaplatený od dvoch darcov, ktorí mi pomohli oživiť túto doménu a tým aj pokračovať v posolstvách.

Ak ste sa rozhodli pomôcť a podporiť tento projekt naďalej. Pošlite ľubovoľnú čiastku na č.ú. a napíšte do poznámky (KP-kvantový potenciál)

IBAN: SK72 8360 5207 0042 0314 9428

S vďakou a úctou Braňo Rybička