Vďačný deň

Vďačnosť

Krásny deň všetkým, ktorí v túto chvíľu čítajú tieto riadky. Dnes si povieme viac o potenciály vďačnosti. Sile slova, energie čistej úprimnosti spojenej s vďakou. Koľkí z Vás vedia byť bezpodmienečne vďačný za všetko čo majú, kde sa nachádzajú a čo vedia. Vďačnosť je silný aspekt. Naučiť sa byť zdravo používať  otvára možnosti životu a dušu čistote.

Vďačnosť neutralizuje póly duality. Byť vďačný za dobré veci je ľahké. No poďakovať za trápenie, strach a hnev nedokáže hoci kto. V tom je sila vďačnosti. Je to o prijatí vecí, energií a následnej transformácie do Jednoty.

Je úžasné pocítiť vďačnosť. Je úžasné dať vďačnosť niekomu, za niečo čo pre nás urobil, alebo nám dal. Je to o vzájomnej úcte, rešpekte a rovnováhe.  

Slovo ďakujem má v sebe silnú vibráciu, ktorá otvára srdce. Srdce je bezpodmienečné, prijímajúce a dávajúce. Podporí danú energiu a znásobí tvorenie cez vďačnosť. Používať to slovo, alebo potenciál bezhlavo nemá zmysel. Je to len omieľanie slova, ktorému nedávame váhu. Používať slovo vedome v prítomnosti a precítení, to je skutočný nástroj tvorenia.

Byť vďačný za každú zdravú bunku v tele, za dary ktoré môžeme druhým dávať, za slnko a zdravú Zem, za radosť a lásku na  nej. Je veľa možností za čo môžeme byť vďačný.  Skúsiť to a urobiť to a zažiť tú energiu na vlastnej koži.

Kvantový potenciál vďačnosti je expanzívny, takmer vybuchujúci s energiou svetla tvorenia. Je to aktívna energia pomáhajúca transformovať akúkoľvek štruktúru, ktorá rozpustí – rozviaže zamotané zhluky energií. V kvantovej úrovni sa táto energie ukazuje ako vodopád svetla. Bezodná studnica spojená s našou slobodnou vôľou.

 

Krátka liečivá transformačná  mantra – modlitba:

Ďakujem ti život za všetko, čo som doteraz zažil/a.

Ďakujem  za úplne zdravie na všetkých úrovniach.

Ďakujem  za čistú a zdravú Zem.

Ďakujem za možnosti rastu a rozvíjania vlastných potenciálov.

Ďakujem za čistú pravdu a jasnosť mysle.

Ďakujem že vidím a viem všetko pre mňa potrebné.

Ďakujem si za všetko kým som.

 

Slová menia život, slová otvárajú potenciáli, slová sú energiou tvorenia. Používajte slová múdro a s rozvahou. Počúvať vlastné slová je vedomý stav bytia.

 

Nech s láskou a vďačnosťou sa deje tento deň.

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.