V Jednote spojenia

Vytvorená skupina duší môže pomôcť celému stvoreniu zmeniť a pozdvihnúť jeho frekvenciu. Nastavením a prijatím štruktúr, ktoré boli disfunkčné a následne transformované na funkčné. Zmenou postoja, zmenou vôle, rozhodnutím sa, vytvorením zámeru, vystúpením z nich. Všetko nastolí dané zoskupenie energií k tomu, aby sa daná zmena udiala. Pozornosťou sa stáva skutočnosť reálna. Sila zjednotenej skupiny vytvorila jednotný zámer, ktorý je v prospech celku.

Spájať sa v skupinách a konať a pre dobro všetkých. To je jedným z prvotných zámerov stvorenia. Prirodzenosť spájania priťahuje podobná energia, aby bolo vytvorené božie dielo. Vyšší zámer, kde sa dopĺňajú všetky roviny pre uskutočnenie cieľa. Sú to lístky kvetu, ktoré v celom kvete života tvoria jednotnú víziu. Chvíľkami majú pocit, že sa oddeľujú no v konečnom konaní zistia, že každý jednotlivý plán mal a má svoje miesto v celom kvete života.

Nič nie je nazvyš. Nič nechýba. Všetkého je tak akurát. Rovnováha v celom bytí. Sila stvorenia vo svojej jednoduchosti. Láska ktorá spája, láska ktorá žije svoj život a necháva veci aby uskutočnili svoj prvotný zámer. Zjednotili sa a navrátili k plnosti Zdroja. Tešiť sa zo splnených úloh a tvoriť nové. Vytvárať spolu hru života a nasledovať synchronicity. Milovať všetkých a nechávať žiť každého svoj vlastný plán stvorenia. Často krát sa zjednotiť a cítiť v tichu úplnú spriaznenosť. Bez slov, bez potrieb niekam chodiť. Bez potrieb čokoľvek v danej chvíli niečo robiť. Len byť a užívať si spoločne zjednotenie.

Aj keď je človek individuálna bytosť. Má v sebe časť, ktorá ho ťahá ku spojeniu s celkom. Kde je spojený s celkom. Kde cíti spriaznenosť a bezpodmienečnú úctu ku všetkému čo existuje. Postupne rozširuje a otvára svoje srdce tejto skutočnosti viac a viac. Necháva nech zaplavuje celé jeho bytie, celé jeho telo. Žije životom kde tvorenie je krásou spojené, tam kde milovanie je najobyčajnejším skutočným zázrakom.

Pre dnes vo večnosti v láske celého stvorenia deň sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk