Uži si života

Tancuj a raduj sa, teš sa z každej chvíle, teš sa z nekonečna. Prípady skutočné ľahké aj jedinečné. Tie, ktoré vyberie si sám život. Tie, ktoré sú podstatou večnou. Žitie o krásach, život vo všetkých podobách. Vidieť pravdu a cítiť krásu, chápať podstatu jasnú. Meniť seba a prijať druhých, nazerať na všetky láskavé chvíle. Prečo dookola opakovať veci staré, prečo neuvoľniť to pnutie márne. Upokojiť telo a dopriať mu voľnosť. Uvoľniť myseľ a dať jej tvorivosť. Nech súčasťou všetkých možností sa stane táto chvíľa. Nech prejavom božskosti pokračuje večná symfónia.

Každým dňom sme v kolotoči života. Od rána do noci sa stretávame, pracujeme, rozprávame, jeme, dýchame, žijeme. Veľa príjemných chvíľ strieda tie iné menej radostné, za to potrebné pre život. V pestrosti nemôže byť život fádny, čiernobiely alebo len sivý, potrebuje cítiť všehochuť a naplnenosť v ľahkých krásnych prejavoch.

Užiť si život znamená prijať čo prichádza, čo sa deje, čo sa každým dňom stáva. Nie sú to obavy, ani strachy, je to prejav a skutočnosť vo svojej prirodzenosti. Vyberať si, alebo len cítiť čo sa páči. Neodcudzovať nasilu všetky veci, čo iné sú tomu, čo sa mi páči. Sú tu, v celku stvorenia. Dávajú možnosti celému prejavu, pre pochopenie spojitosti a všetkých možností. Užiť si život je veľmi jednoduché, keď prestaneme bojovať s tým čo sa nám nepáči. Chytíme opraty a zmeníme to, alebo vyšším vedomým bezpodmienečnej úcty prijmeme to.

Jedno bez druhého nefunguje. Jedno pôsobí na druhé. Jedno druhé ovplyvňuje. Nazerať na JednoDuchosť v spojitosti so všetkým je pravou podstatou nás všetkých detí. Vedomia, vesmíru, celého stvorenia, máme v ňom miesto ak cítime žiarenia. Presvietia nám cestu stále vpred. Vidíme lásku vidíme ten správny smer. Tam kde evolúcia nás ženie, tam kde pokrok je už dávno daný. Celok sme a to je pravda, jedno sme a tak to je. Prepojený vesmírom, prepojený svetlom, prepojený láskou, prepojený duchom pravdy.

Dnes si deň užijem  v radosti a šťastí zažijem.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk