Úžasný deň

Blaženosť

Požehnaný deň priatelia. Dnes si povieme a nacítime aspekt blaženosti. Potenciál, ktorý nosí v sebe každý  a s veľkou pravdepodobnosťou ho už aj niekedy v živote zažil. Je to forma energie, ktorá prechádza telom, odstavuje myseľ a cez dušu zažíva takmer euforickú extázu. Blaženosť je veľmi povznášajúca energia. V nej sa človek cíti, podobne, ako keď ochutnáme niečo veľmi dobré a v tom momente sa dostaví tento blažený stav, aj keď len chvíľkový. Prirodzená blaženosť, alebo jej forma – vibrácia sa dá zažiť a prežiť v prostredí bez vonkajších vplyvov. Vyvolávať ju a chcieť ju prežiť je síce možné, no skôr je to násilná forma prežitku. Naladiť sa na ňu cez prázdno mysle s otvoreným srdcom je iná kávička. V tej chvíli sa všetky zmysli povznesú a otvoria. Je to stav za radosťou. Vyššia frekvencia bytia. Zažívať to stále nie je cieľom ani cestou. Je to skôr o poznaní toho čo sa nám deje.

Prechádzame rôznymi vlnami energií, často krát to nevieme ani popísať. A to je úplne v poriadku. Duša nepotrebuje slová na popis toho čo sa jej deje. Je to naplnenie v úplnosti a plávanie v živote so všetkým čo v ňom máme. Blaženosť nás pozdvihuje. Je to aktívna energia, povznášajúceho bytia. Niektorí hovoria, zažívať blaženosť je požehnaným a darom. 

V odovzdaní a úplnom plynutí životom sa tento stav, môže kedykoľvek ukázať. Iba dýchať a pozorovať, nechať ho prejsť samovoľne. Tak ako prišiel, tak aj odíde. Prirodzenosť v živote je pokoj a rovnováha. Tá je „stabilná“ a „trvalá“. V nej sme celí, úplní. Sme v strede bytia a tam máme prístup ku všetkému. Cesta pochopenia tohto stavu je pre každého unikátna. No zlatý stred pre nás všetkých rovnaký. Slovami trošku odlišný, ale podstatou taký istý.

Užívajme si život najlepšie ako vieme, lebo všetko čo je vôkol nás, je tu pre nás. No to, čo je v nás, je unikátne a jedinečné  pre celok v ktorom sa nachádzame.  

Milovať seba znamená milovať život.

 

V radostnom šťastí prajeme krásny deň

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.