Úžasný deň

Prijatie

Prekrásny deň prajeme. Dnes si povieme viac o aspektoch vesmíru, duše poznania, ktoré možno nie sú veľmi príjemné no na druhej strane z pohľadu duality potrebné pre ich pochopenie a danie do rovnováhy a poznania. Dnes to bude o krutosti, pochybnostiach, obavách, hneve, strachu. K tomu aby sme na ceste k vlastnej hĺbke, čistote, radosti z bytia, prirodzenej a jasnej prítomnosti. Je vhodné pochopiť a prijať určité aspekty, ktoré sú súčasťou duše, Jednoty. Veľa ľudí si praje žiť v mieri, pokoji, radosti a láske. No málo kto nájde odvahu a silu pozrieť sa aj na opačný pól týchto vlastností. Tak kde je dobro je aj automaticky zlo. Tam kde je strach, bude aj láska. Všetko to je súčasťou hry života menom dualita. Pochopiť každú misku váh a vytvoriť celistvý obraz cez vlastné vnútro.

Šťastie je stav mysle. Rozhodnutie sa pre trvalý, alebo takmer trvalý stav toho čo je také aké je. Je to bez pólov, bez hodnotení, bez posudzovaní. Stav takmer bez stavu. Čisté bytie. K tomuto stavu sa človek postupne dostáva, alebo sa jednoducho rozhodne, že v ňom zotrvá a tak sa to aj deje. Šťastie je stav vedomia naplnený tokom svetla v rovnováhe so všetkým. Ak je niečo čierne, je to čierne, alebo naopak. Tým, že je jasný tón, frekvencia ustálená, dovoľuje ostatnému bytiu kráčať vlastnou cestou a jeho interakcia pomáha druhému nájsť to podstatné pre jeho danú skúsenosť.

Pozrime sa hlbšie na „temné“ stránky. Čo to vlastne je. Kde vznikli a prečo sú tu, alebo sa sem tam ukážu. Je to všetko o nás. úplná zodpovednosť za to čím sme, alebo čo sme si vlastnou myšlienkovou formou vytvorili. Čo s tým? Ako to posunúť ďalej, keď sa „bojím“ tejto energie a vôbec ju už nechcem mať vo svojom živote.  Ak si kúpime mlieko a necháme ho pár dni vonku v pohári tak skysne. No stane sa z neho niečo iné zmení stav formu, chuť aj farbu. Stane sa z neho smotana. Jemná hladká, výborná pre chuť, tomu kto ju má rád. To isté to je aj s týmito energiami. Je vhodné ich „vyvolať“ čeliť im, pozrieť sa nich a nechať ich dozrieť. Pozrieť sa do svojho vnútra, vyvolať akúkoľvek energiu s ktorou sme bojovali a pozorovať celý proces očisty dania do rovnováhy. Pozorovať a prijať to všetko čím sme v minulosti boli. Čo sme si tvorili. Prijať to a vytvoriť viac priestoru pre Nič – Ticho. Pre možnosť ísť ďalej. Otvoriť sa viac Jednote cez vlastné prijatie svojich temných stránok. Je to posun, veľký posun. Či sa už bojíme z manipulácie, strachu, z nových možností, alebo čohokoľvek je vhodné a dovoľujem si povedať aj potrebné tomu čeliť a pozrieť sa tomu pod zúbok. Prijať seba so všetkým kým som. Veď v Jednote som všetkým, tak ako sa môžeme oddeľovať od niečo a bojovať s tým.

 

Užívajte si celistvosť života a všetko Vás bude milovať

Pochopenie duality otvára dvere  Jednote

 

Prijal: Braňo Rybička

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.