Uvoľni napätie

Prajem krásny deň priatelia. Nájsť vo svojom živote pružnosť, voľnosť, uvoľnenosť môže prinášať a vidieť skutočnosť života v jeho všepodobách. Napätý človek nevidí skutočnosť takú aká je. Jeho telo je strnulé, stiahnuté a potrebuje uvoľniť. Potrebuje vyjsť z napätého stresového stavu do upokojujúceho a vyváženejšieho vnútorného prostredia. V dnešnej dobe je veľa stresu a napätia. Ľudia to berú takmer ako samozrejmosť a niekedy zabúdajú čo vlastne svojmu telu robia ak sa vystavujú týmto energiám. Na jednej strane to je cesta pochopenia a nájdenia si niečoho podpornejšieho pre celé bytie. A na druhej strane to je pnutie, napätie, nevoľnosť v tele, ktoré funguje správne len keď je tok energie spriechodnený. V inom prípade nastávajú bloky, spazmy, tzv. zhluky energie, ktoré neskôr vyvolávajú bloky a choroby.

Uvoľniť napätie je možné rôznymi spôsobmi. Od čítania knihy, pozerania dobrého filmu, cez pasívne aktivity ako sú jóga, beh, či rôzne druhy športov, čokoľvek čo ti robí dobre a prinesie ti uvoľnenie. Je dôležité si  uvedomiť, ktoré uvoľnenie potrebujeme. Či je to fyzické, mentálne, emočné, alebo všetky. Každý pracuje v inom odvetví, jedni sú riaditeľmi vo veľkých spoločnostiach, iní pracujú ako lekári, či zdravotníci. Ďalší sú za pásom v továrni, iní sú predavačmi v obchode. Pracovných pozícií je veľa a každá tvorí určité uvoľnenie, alebo napätie.

Učíme sa za každých okolností byť v pohode v rovnováhe. No ak prichádza výpätie, je potrebné ho uvoľniť a to čo najskôr. Či už danou interakciou, alebo vydýchnutím a pochopením prečo sa mi daná situácia deje, možno aj opakuje. Ak ju pochopím zmení sa postoj a daná situácia sa prestane opakovať.

Ísť do prírody, zabehať si, alebo len tak poprechádzať je jedným z najúčinnejších uvoľnení a zároveň návratov k prirodzenému stavu  tela a duše. Tam je všetko v najväčšom poriadku, tak sa nachádza dostatok všetkého pre uzdravenie a uvoľnenie. Zároveň naladenie na vnútornú prirodzenosť a silu. Nazrite s pravdou na veci, ktoré vás ťažia a vytvárajú napätie. Buď ich zmeňte, alebo jednoducho pochopte čo vám chcú povedať. Môže to byť výzva, alebo uvedomenie, ktoré vám prinesie duchovnú slobodu vo svojej podstate.

Len pozoruj, dýchaj a oddychuj, zažiješ skutočné spojenie a uvoľnenie zároveň.

Teším sa dnes životu a život je tu pre mňa.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk