Úsmevná chvíľa prítomná

Radosť

Nádherný deň priatelia. V dnešnom kvantovom potenciáli si povieme viac o radosti. Čistej jednoduchej, takej aká je. S čím sa spája a prečo je v našich životoch potrebná. Od malička sa človek usmieva, teší, raduje len tak. Bez akýchkoľvek dôvodov. Aký dôvod potrebuje dieťa k tomu, aby sa radovalo. Žiaden. Jeho radosť je život. To, že sa môže hrať, spoznávať, objavovať. Tešiť sa z maličkostí a dávať im dôležitosť daného okamihu. Dieťa vie, ono nerozmýšľa, nehľadá v mysli, prečo a ako. Nasleduje vnútorné volanie po akcii. Konaniu ktoré ho ťahá na preskúmanie a zažitie.

Radosť je dôležitá v živote. Radosť prináša odosobnenie od osobnosti, ega, štruktúr vlastností, ktoré prikazujú, alebo zakazujú. V radosti sme čistým prejavom. Energetický tok uvoľňujúci a dávajúci do ľahkosti prítomné bytie. Nezištne jednoducho a priamočiaro. Čo spôsobuje radosť v našich životoch, to nás vracia do nevinných detských chvíľ.

Vnútorné dieťa sa potrebuje hrať. Pre chlapcov – mužov je to dobrodružstvo, zažívane v rôznych koníčkoch a prírode. U žien sú to ručné a tvorivé práce naplňujúce kreativitu a rozmanitosť. Obe sú len zrnkom v piesku toho, ako sa stať opäť dieťaťom. Resp. si spomenúť na to a byť ním stále. Aj keď v dospelom tele so zodpovednosťou za rodinu, život ako taký. No tým sa hravosť nemusí automaticky vytratiť. Môže tam ostať a vytrvať, rozvíjať sa a učiť z maličkostí a zázrakov každodenných. Pestrosti života.

V kvantovej úrovni je radosť silne aktívna. Ruší programy a vyplavuje cez energetický prúd zakorenené vzorce správania. Otvorí kanál a spriechodní všetko. Je to aktívna sila vedomia. Čistej energie svetla.

Radosť je čistá, keď sa smejeme na sebe, na tom našom nedokonalom. Zato s uvedomelou časťou. Vysmievať sa druhým je slabosť. Je to podporovanie ega a nepochopenia podstaty. Každý je nejaký a to robí túto planétu a život pestrým.  Vidieť v druhých iskru poznania, unikátnosť a rôznorodosť, zmení náš postoj na celé bytie a podstatu toho kým v Jednote sme.

Radosť má veľa podôb, radosť  má veľa aspektov.  Jedným z nich začína úsmevom.

 

Teš sa z toho čo máš, máš všetko a stále. V sebe.

 

Pre radostný deň dnes sa dej.

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.