Úcta priaznivá

Hľadať alebo vidieť, tešiť sa či len tak radovať. Pomáhať, alebo len s bezpodmienečnou úctou pozorovať a nechať zažívať dané skúsenosti. Milovať, alebo pretavovať sny na skutočnosť v hmotnej rovine. Cítiť, alebo otvárať city u druhých. Mať úsmev na tvári, mať radosť v bytí, mať radosť v srdci. Tešiť sa jednoduchostiam, tešiť sa všetkému čo sa deje teraz.

Skrze vek človeka dozrieva jeho pozemská múdrosť, tá ktorá nie je spojená s vedomosťami večnosti. Dozrieva skrze vytváranie nového, toho čoho sa v tomto živote učí. Stáva sa viac majstrom daného remesla a píše celou silou vlastnej vôle do vedomia unikátnu skúsenosť. Tú, ktorá ostane zapísaná v jeho matrici a knižnici individuálnych skúseností. Múdrosť človek v sebe má už len tým, že existuje. Je to múdrosť, ktorá ho vyťahuje hore, ťahá ho vpred do nových možností a skúseností. Aby rozširoval vlastnú cestu, aby naplnil to čo si zaumienil. Je to úctou v samému sebe, je to úctou k celému životu, je to úctou k celému božskému dielu. Je to esenciou všelásky.

Vedieť pochopiť čo je to vlastne úcta. Nacítiť si danú esenciu, frekvenciu, vnímavou jemnou vlnou prítomna. Obsiahnuť ju do svojho poľa a používať ju v danej chvíli. Mať ju stále v popredí a vnímať jej podstatu. Chápať jej krásy a všetky aspekty. Prečo je tu, čo učí človeka, čo dáva celému stvoreniu. O akých častiach je tu vlastne reč. Pozrieť sa do útrob vlastných. Naladiť sa silou vôle na úplné pochopenie toho čo je.

Začnem úctou k sebe, lebo inak nepochopím čo tým vlastne úcta je. Úcta k duši, k vedomiu, k zdroju, k prejavu, ktoré mi dáva a ukazuje podstatu stvorenia. Je to ctenie si vlastnej cesty, je to úcta k prejavu nevšedne všednému. Nemôže byť iná, len taká aká je, prijímajúca silu lásky, prijímajúca silu života.

Pokračujem k ostatným, rodine, priateľom, kamarátom, kolegom a známym. Pokračujem až pokiaľ nenastane v mojom vnútornom svete úcta prejavená v sile vlastnej vôle. Dokážem ju pochopiť, dokážem ju navnímať, dokážem ju používať v každej chvíli.

Úcta mení človeka a navracia ho k jeho podstate. Úcta je láska oblečená v kabáte svetla.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk