Takýto deň

Šťastie

Krásny deň priatelia. Veríme, že každé Vaše ranné prebudenie prináša nové možnosti a potenciáli v ktorých môžete posunúť ďalej svoje skúsenosti. Otvoriť sa týmto možnostiam je možné len skrze slobodnú vôľu. Cez rozhodnutie, či poviete áno životu, alebo sa budete ďalej trápiť a používať staré myšlienkové formy. V dnešnom kvantovom potenciály si povieme viac o šťastí.

Šťastie, ľudia ho hľadajú na toľkých miestach. Často krát ho nájdu skrze dočasnú skúsenosť vonkajšieho charakteru.  Cez materiálne sny sa snažia uspokojiť svoje duševné potreby a pritom zabúdajú, že jediné šťastie je to, ktoré nosia stále so sebou. Nie je pominuteľné, ani ovplyvňované ničím navôkol. Je trvalé a pernamentné. Nie je spojené s emóciami a predsa ho cítiť. Nedá sa popísať slovami a predsa o ňom všetci hovoria. Je to podobné ako láska. Popísať čím v skutočnosti je. Odkiaľ prichádza a ako sa správa. Sú to naše vnútorné prirodzené aspekty, ktorými nachádzame vlastnú podstatu. Navraciame sa do nej s vlastným prežitkom a ostávame v nej, nech sa v našom okolí deje čokoľvek.

Je to o slobodnom rozhodnutí každého jednotlivca. Žiť v takom prostredí a takom vnútornom naladení, ako je mu blízke. Šťastie je stav prítomný. Plný všetkého. Vymedzený stav v každej bunke, tele, duši. Vnímaním Jednoty a otvorenosti ku všetkému. Prejavujúc sa tichom, smiechom, plačom. Ovládajúc všetky emócie a myšlienky. Stav ktorý je, taký aký je.

V kvantovej rovine je šťastie vrcholom v pozemskom zažívaní. Je to podobné osvieteniu a vnútornému mieru. Je to stav neutrálny a tak prirodzený, že k nemu nie je možné prísť chcením ani násilím. Odovzdaním sa a dovolením si žiť v tomto kvantovom stave dáva človeku možnosti nevídané. Postupným oprostením od programov mysle nastane tento kvantový stav prirodzene.

Šťastní sú tí, ktorí vedia čo je láska. Nech mier v každej duši prežiari túto Zem a šťastie si nájde miesto v každom srdci. Byť láskou je ako žiť život v trvalom šťastí.

 

Šťastie a láska dnes sa dej...

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.