Tak, alebo inak

Jednoduchosť  - Ľahkosť

Dobrý deň drahí priatelia. V dnešnom kvantovom potenciáli si povieme viac o ľahkosti a jednoduchosti bytia. Žitia života v radosti a skutočných jednoduchostí. Je to iný pohľad na život a zmena v myslení. Jednoduchší život zbavený – pochopený trápení a ťažôb. V niektorých kultúrach bolo povedané, že človek musí trpieť, aby sa niekam dostal, aby niečo dosiahol musí to robiť ťažkopádne a do úmoru. V tejto vibrácií, kde sa nachádza naša planéta a mi všetci na nej, máme nové možnosti. Žiť život v ľahkosti.

Znamená to prestať sa stresovať. Pochopiť jednoduchosť, že všetko a stále stihnem v pravý čas. Tam stres nemá miesto. Zmizne, zanikne. Stres je len forma neprítomného bytia. Je to niečo čo nás tlačí do neznáma, do ilúzie „musím to stihnúť“. Čo musíme stihnúť. Kam sa treba ponáhľať. Všetko je stále Tu a Teraz. Stres je len myšlienková forma, ktorú vieme zmeniť. Tým, že si v hĺbke našej podstaty uvedomíme, že naozaj: Všetko stíhame v pravý čas nech sa to javí akokoľvek.

Utrpenie, ľútosť, strach, hnev, pochybnosti. Sú to predmety, ktoré sme  sa prišli na Zem naučiť a pochopiť. Pozrite sa na každý jeden aspekt. Je, alebo bol súčasťou Vašich životov. Pochopili ste túto energiu, alebo božskú vlastnosť.  Ak áno je na čase ísť ďalej a čo to znamená pochopiť. Pozrieť sa na danú energiu v hĺbke podstaty toho kým sme. Napríklad také utrpenie, potrebujete ho ešte zažívať. Dajte si túto otázku. Alebo z neho môžem navždy vystúpiť a kráčať v ľahkosti. Tak to je so všetkým. Niečo pochopím hneď, iné sa učím roky, alebo celý život. V tom je jednoduchosť života. Aj o tom je škola pozemských zážitkov spojených v rodine, priateľstvách, samote, slobode rozhodnúť sa v ktorej vibrácií sa bude moje bytie  nachádzať.

Byť si vedomí vlastných programov, dáva možnosť z nich vystúpiť a oslobodiť sa od vecí, ktoré mi prestali slúžiť a pomáhať rásť. Uvoľniť miesto novému a kráčať ďalej, tak ako mi to život a synchronicita umožňuje.

Žiť v ľahkosti znamená žiť život v láske.

 

Radostný deň v láske sa dej.

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.