Tak a teraz

Odpustenie – sloboda

Prajeme krásny deň priatelia. Dnes si ukážeme hĺbku v potenciály odpustenia a povieme si niečo o slobode. Odpustenie, vzorec správania, alebo pochopenia vlastných myšlienkových foriem správania, kde prichádzame na to, že sme nekonali úplne s vlastným svedomím. Odpustenie je vlastne uvoľnenie a prijatie. Pozretie sa na vlastné skúsenosti, ktorými sme prešli. Odpustenie druhému, je len odpustenie sebe, lebo naša myseľ si vytvorila program - vzorec správania, kde niečo musí byť tak, alebo onak a správanie toho druhého je tým pádom neprijateľné. Odpúšťame sebe za vlastnú obmedzenosť a jednotvárnosť. Nachádzame v tom širší potenciál seba a vidíme hĺbku v podstate človeka – duše. Odpustiť za hriechy, ktoré vo svojej podstate nie sú hriechmi, sú to vzorce určitého systému s ktorým sme sa stotožnili. Uvoľniť, nadýchnuť sa a pustiť všetko čo nás ťaží. Či je to v mysli, alebo v hĺbke duše, pustiť to. Opustiť tú starú energiu, vzorec, ktorý je zbytočný a je na čase kráčať ďalej. V ľahkosti a hlavne slobode.

V Slobode kráčať voľne a zľahka. Vidieť vlastné rozhodnutia, ako potenciáli života. Nelipnúť na žiadnom a udržiavať myseľ a dušu slobodnú. S možnosťou rastu a rozvoja vlastných poznatkov a skúseností. Pri pozretí sa do podstaty slobody vidíme uvoľnenosť. Bezprostrednosť, láskavosť, jednoduchosť.  V slobode nechávame druhých byť takými, akí sú. No jedine vtedy, ak si dovolíme byť takými, akými vo svojej podstate sme. Nehľadiac na druhým, bez porovnávania. Slobodným s vlastnou vôľou rozhodnúť sa a nechať veci plynúť podľa vlastných pravidiel a aktuálneho nastavenia.

Oslobodením sa a otvorením  možností v správaní, myslení, alebo cítení. Uvidíme širší potenciál toho kým sme. Či už ako duše na Zemi, alebo časťou Boha, ktorou všetci sme.

V kvantovej rovine je odpustenie silne transformačná energia. Pri zvolení, alebo dovolení si uvoľniť vzorce správania. Nastáva k expanzii a otvoreniu ďalších možností. Je to dávanie slobody a energie Zdroja pre vlastné poznanie a videnie skutočnej pravdy, ktorá je.

Odpúšťam znamená prijímam. Prijímame to čo bolo a nechávame to navždy ísť. Púšťame minulosť a otvárame sa možnostiam budúcnosti v prítomnosti.

 

Sloboda je základný aspekt duše.

Buďte slobodní buďte sami sebou.

 

Pre radostný deň v láske sa dej.

   

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.