Tak a teraz

Sloboda – čistota

Prajeme krásny deň všetkým, ktorí sa rozhodli posunúť svoj život bližšie k poznaniu toho čo je. V dnešnom dni sa pozrieme na potenciál slobody. Prejavu duše a jej možností vo forme, ktorá sa nachádza v stave pozemského tela. Nikto z Vás nevie úplne čo je jeho účel a kam pláva jeho život v nekonečných možnostiach života. Máte v sebe poznanie celého stvorenia, no napraviť svoje myšlienkové formy, ktoré boli pokrútené pozemskými vekmi chce vytrvalosť, lásku a čistotu úmyslov. Pre transformáciu, ktorá prebieha v celom stvorení je toho obdobie čistou oslobodzujúcou a dlho očakávanou súčasťou. Každá duša, nech prichádza z ktorejkoľvek časti galaxií má možnosť posunúť svoju formu vyššie a rozvinúť tak do svojej podstaty podľa potenciálu a daností, ktoré jej táto doba umožňuje.

V slobode, ktorá je daná všetkým nastáva rozhodnutie. Tým rozhodnutím je vystúpením z opakovaní a následný posun do inej frekvencie a vibrácie. Školou poznania a rozpamätávania sa na princípy iných dimenzií a aplikovaním ich do svojich životov.

Sloboda ako prejav, slova, činov, duše, ducha. Sloboda sa prejavuje v rôznych formách, no je stále konajúcou a aktívnou vo svojej činnosti. Otvára duši možnosti a následne jej konanie je slobodne rozhodujúce pre pokračujúci rozvoj. Slobodou sa stávame v prejave a vystúpením zo všetkých strachov a životných foriem, ktoré boli - sú manipulačné a ovplyvňovali naše bytie v určitých sférach. Život je o hojnosti preto strach z nedostatku a iných vzorcov, ktoré boli používané na masy ľudí v minulosti sú len ilúziou. V hĺbke duše vieme, že všetko čo potrebujeme je tu stále pre nás. Pochopiť to a aplikovať do životných skúseností by malo byť našou prirodzenosťou.

Sloboda v kvantovej rovine sa prejavuje bez obmedzení, je to voľba, ktorá podporuje celé stvorenie všetkého čo je k jej vlastnému pochopeniu.

Čistota spojená so slobodou ukazuje jasnú cestu kráčaním k sebapoznaniu a jeho jednotnej pravde.

Bez obmedzení s ľahkosťou a jednoduchosťou života v ktorom duša zažíva a vyberá si vlastné skúsenosti pre svoj rozvoj a posun.

 

Pre tento deň v slobode a jasnej čistote

 

Prijal: Braňo Rybička

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.