Svetlo poznania

Hľadáš nachádzaš. Učíš sa poznávaš. Zdieľaš rozširuješ. Kráčaš a plynieš. Vieš, že všetko čo sa vôkol teba deje je pre tvoje dobro. Vieš, že slová čo potrebuješ počuť sú len odrazom tvojej duše. Vieš, že napojenie na večnosť – zdroj nekonečna je v tebe s ním spriaznený, si s ním spojený. Teraz, navždy už trvá tá chvíľa pokojná. Kde v rozhľade celého stvorenia vzniká krásna nádhera. Stavať sa do role jednoty, kde prestávajú existovať jednotlivé rozdielnosti. Byť zjednotený so všetkými aspektmi, ktoré vesmírne vedomie ti ponúka. No každým dňom je možné ich zažívať len pár, lebo o tom je svet pozemský. Chceš kráčať vzpriamene človek večný a či hrbiť sa v nádeji, že raz bude dobre. Sú chvíle, ktoré prinášajú poznanie. Sú chvíle, ktoré prinášajú prázdne vedenie. Je v ňom všetko a stále je ten čas na kráčanie večnosťou a spojiť s láskou v nás.

Svetlo je univerzom spájané. Svetlo je to čo vnímať je možné cez vnútorné naladenie. Tam, kde roviny sú jednotné, tam kde prestali sme súdiť všetky cesty rozdielne. Tam nachádzame v každom súlad rovín. Tam nachádza sa súcit so všetkým. Rozdielnosť sa ukázala no s pestrou úctou sa spojila. Našla krásne roviny, kde vnímať jednotu je možné. Cez tieto atribúty sa rozširujeme vzájomne a poznávame všetky tiene aj svetlé spojenie. Rozdiel je len v mysli človeka, spojenie jednotné nájdené  v srdci vesmíru. Tam spája sa človek, tam spája sa vesmír. Tam v čistom vedomý dochádza k zjednotenej idei.

Sme plné individuality, sme plnosti všetkého. S čím sme sa spojili počas všetkého. Už nie sú tu boje a žiadne strachy, postupne  sa menia  pozemské hrátky. Človek je múdrosťou boha, kde nachádza všetko čo v láske ľahko zdolá. Je čistou radosťou, božskou šťastnosťou. Je tým čo v čistom prejave večnosti každý deň zažíva. Môže si vybrať a či len plynúť, všetko je na ňom, keď stáva sa bohom.

Pre dnes v plnej škále všetkého deň sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk