Studená a teplá – plus a mínus

Pohodový deň prajem všetkým zúčastnením tohto diela menom život. Pokračujeme, dýchame, nazeráme a ochutnávame každým dňom niečo nové, niečo dopĺňame, niečo odkladáme do večnosti, niečo spálime a iné odpustíme. Prikláňame sa viac do stredu, viac do pochopenia, viac k láske večnej. Tej, ktorá nepozná koniec a taktiež nemá začiatok. Len je a dáva nám chuť žiť každý jeden moment. Ak o nej vieme, alebo si na ňu spomenieme okamžité napojenie nám uvoľní napätie, alebo nerovnováhu. Vyváži a vyrovná celé bytie do celistvosti a nastane to známe To. Či už nazveme mier,  pokoj, ticho, alebo len jednoduché To slovami takmer neopísateľné.

Pôsobia na nás sily plusové a mínusové. V tele ich môžeme pociťovať ako teplé, alebo studené pocitové energie. Jedna je magnetizmus a druhá elektrina. Obe sú tu a spolu kooperujú v každej rovine vedomia. Spolupracujú a ukazujú ako fungujú navzájom. Jednotlivé impulzy vnímame v tele ako informácie, ktoré menia celé pole tela. Dávajú skutočnosť do poriadku, alebo len menia jej pohľad na život. Skutočnosť je, že elektromagnetizmus je obsiahnutý vo všetkom. Pôsobí na seba a navzájom sa podporuje.

To sú presne tie zážitky, keď nás strasie, akoby nami prebehol elektrický prúd. Ono to v skutočnosti tak aj je. Informácia sa dostala do poľa v okolí tela a priniesla určitú skúsenosť, zmenu, poznanie. Magnetizmus má stred v srdci, alebo v prepojenom strede s tretím okom, šišinkou. Cez srdce sa má  tvorenie najväčšiu silu, zákon príťažlivosti, dianie v prianí a dostávaní. V tom čo zaseješ to aj zožneš. Môže sa to ukazovať ako impulz alebo vlna, ktorá vystúpi zo stredu a pretaví sa do priestoru. Myšlienka spojená s pocitom, emóciou má silnejší náboj a tým sa magnetizmus prepája s elektrinou a vysiela impulz do stredu galaxie, do zdroja, kde sa odrazom priania začne daná skutočnosť zhotňovať.

Človek používa tieto energie aj na liečenie a doplnenie, alebo odobranie prebytočnej, alebo nedostatočnej energie. Je to zákon rovnováhy, kde je toho veľa odoberie sa to, ak je toho málo doplní sa to. Synergia spolupracuje v rovnováhe a spojitosti so všetkým. Tak v duchovnom, tak aj v pozemskom dianí. V jednoduchosti a bez zbytočných rozumových štruktúr. Odovzdaný životu v dôvere a spojitosti so zákonitosťami vševedomia.

Pre dnes v poznaní rovnováhy, deň sa dej.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk