Šťastný koniec

Prajem krásny deň všetkým čítajúcim a vnímajúcim tieto riadky. Dnes je deň, keď sa človek – duša prebudila opäť v tele. Po prebdenej noci v rovinách ducha sa navrátila do stavu hmoty a pozemského diania. Žije v sile nádychu a výdychu, je tu aby zažívala všetko živé. Skutočnosti, ktoré sú tu pre ňu utkané zo svetelného vlákna večnosti do hmoty. Prišla tu dobrovoľne zažívať si to čo nikde inde v celom stvorení nemôže zažiť. Jedine preto je tu stvorená skutočnosť s múdrosťou jej skúsenosti spájaná. Dáva a berie, hraje sa a učí nové veci, odpovedá a pýta sa na rôznorodosti pozemského sveta. Spoznáva a rozpoznáva, hľadá a nachádza súvis so všetkým čo dokáže pomenovať a aj to čo nedokáže pomenovať. Hľadá šťastie a možno len pochopenie, hľadá súlad alebo spriaznenosť. Hľadá samotu, alebo komunitu. Je toho toľko čo tu môže zažiť. Je toho toľko...

Všetky rozprávky končia šťastným koncom. Preto aj náš život ak ešte neskončil tak to nie je koniec. Obrazne povedané. Rozprávka v skladbe slova znamená. ROZ – rozdelená, rozmenená. PRAV – pravda, božský svet, energia 3 oka, ktoré vidí a korunnej čakry ktorá vie, je to zo slovanskej kultúry. KA – je vesmírna energia. Čiže jednoducho povedané. Vesmírna energia rozdelená do božskej pravdy. Slová boli vytvorené na to aby sa človek v nich našiel a pochopil súvis so všetkým. Preto sú tu rozprávky, ktoré sú akože pre deti no sú vlastne pre všetkých, aj dospelých aby sme nezabudli ako to v tomto svete vlastne máme žiť. Žite v rozprávke vlastnej cesty. Žite v súlade všetkých svojich možností. Žite v láske toho kým ste a šťastný koniec nebudete hľadať, lebo budete stále pri tom čo je tu pre vás.

Objímajte, milujte a ďakujte za všetko čo vo svojom živote máte. Pomôže vám to posilniť každú rovinu, ktorej máte menej, alebo viac. Ukáže vám to väčšiu úctu k životu. Väčšie pochopenie jeho podstaty. Jeho jednoduchú a jasnú dokonalosť v krásach skutočnosti.

Pre dnes v čistej radosti svetla, deň sa dej.

 Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk