Šťastná bytosť

Kráča a užíva si krásne chvíle. Nerozmýšľa príliš nad životom. Vie, že to čo sa deje teraz je naozaj skutočné a takmer jediné čo môže v danom momente zažívať. Usmieva sa bez dôvodu, na šťastie predsa netreba dôvod. Je to spojenie s vďačnosťou a láskavosťou k životu a sebe samému. Šťastná bytosť našla vnútorný pokoj. Niekde tam, v hĺbke vytryskla na povrch. Spojila všetky svoje časti dohromady a nastal súlad a ladnosť v prežiarenej prítomnosti. Šťastná bytosť má všetko čo v danej chvíli potrebuje. Naďalej tvorí a teší sa každej jednej vytvorenej skutočnosti. Nasleduje energie, ktoré prichádzajú z vyššieho JA a prepájajú sa s tým pozemským. Vníma spojitosť so všetkými svetmi ako postupnosť k odhaľovaní celistvosti a poznania všetkého života. Šťastná bytosť prestala bojovať a súťažiť, lebo vie že každý je na správnom mieste nech robí a koná čokoľvek.

Pre mňa šťastie vzniklo v rozhodnutí, v jednom momente, keď som si uvedomil, že mi ho nikto nemôže dať. Priatelia, rodina, učitelia mi každou jednou spoločnou sekundou obohacujú môj život za čo im z celého srdca ďakujem. No to vnútorné čo cítim, alebo len v tichosti vnímam je neoddeliteľné od toho vonkajšieho. Má to krásnu hĺbku aj silu, je to radostné a hlučné, inokedy jemné a nežné. Vnútorné prejavy šťastia toho, ktoré tam stále je, bolo, aj bude. Záleží len na mne či si na to spomeniem a opäť ho vytiahnem na svetlo sveta. Do prítomného vedomia všetkých krás, alebo ho zaťažím rôznymi mentálnymi a emočnými vzorcami a tým už nebude také prítomné. Je to len na mne ako s ním budem žiť a či si naň každý deň spomeniem.

Šťastná to bytosť, ktorá pochopila seba. Tá, ktorá v sile vedomia ide v jednote so všetkým. Pomáha, alebo len je a tým sa napĺňa jej božská úloha. Jej vnútorný prejav je nastavený stále na rovnovážnu latku všetkosti. Môže všetko, dovolila si to bez všetkých obmedzeností. Nastal u nej mier v hĺbke a radosti. Stala sa čistou energiou božskej tvorivosti v múdrosti a šťastnej prítomnosti.

Pre dnes priatelia láska v šťastí sa dej, nech všetci zažívame voľnosť, tvorivosť a slobodu všetkého čo je.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk