Šťastie prichádza cez radosť

Príjemný dnešný deň prajem všetkým. Pokračujeme ďalej v sile vedomia. Hnacieho mechanizmu, ktorú poháňa celé stvorenie. Napojení na jeden zdroj vedome a či nevedome obohacujúci o všetky nové skutočnosti. Stávame sa viac a viac vedomou súčasťou celku. Pomoc a či pasivita, skutočnosť a či realita, ilúzia alebo beztvarosť. Množstvo chutí, množstvo možností. Jedna stále presahuje a ukazuje svoju cestu. Ukazuje sa ako tá pravá v tomto okamihu v tejto chvíli. Uchopiť ju a intuitívne nasledovať. Čo priniesla je príjemno a obohatenie celého okamihu. Stalo sa čo sa stať malo. Synchronicita v dokonalosti celého stvorenia. Nemôžem už robiť inak, lebo to cítim v hĺbke, že je to to pravé pre kráčanie vpred.

Nastáva spojenie v radosti životných skúseností no hlavne vnútorných krás a prejavov duše v spojitosti s duchom večnosti. Nastáva súlad so šťastím, ktoré prináša vietor možností ukazujúce svoju silu a krásu zároveň. V prítomnom šťastí končia myšlienky a nastáva bytie. Stáva sa ukážkou sily a prejavu toho ako skutočný život je. Nehrá sa, len je, taký aký je. Šťastie vo svojej radosti posúva a presúva všetko do prítomna a večnosti. Ukazuje a javí sa presne tak ako je daná chvíľa poskladaná so všetkým navôkol. Skutočnosť v čistote slov a myšlienok, či už tichom spriadané, alebo kopou slov prenášané.

Šťastie, sila vedomia, ktorá je trvalá a naladiť sa na ňu možné je. Je to jedným stupňom vo všetkom stvorenom. Vybrať si to na chvíľu a zažívať tú plnosť radosti v šťastí. Tichom, alebo hlasnom prejave človeka a jeho duše. Sila, ktorá vie, sila, ktorá vníma všetko a dáva mu priestor na prejavenie. Z jemných rovín prijatia sa prejavuje do rovín hmotných. Kde jednotlivci a či skupiny cítia jeho silu prenášanú cez prítomnú chvíľu. Tešiť sa zázrakom, tešiť sa životu. Byť zaň len vďačným a tvoriť ďalej každú prítomnú chvíľu.

Teš sa človek, teš sa životu. Raduj sa a užívaj si každú chvíľu. Je to tvoja voľba čo žiť chceš. Je to tvoja voľba čo neskôr aj zažiješ.

Pre dnes vo večnosti v plnosti šťastných chvíľ, deň sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk