Šťastie nechodí po horách

Príjemný nový deň prajem všetkým. Máme za sebou takmer polovicu roka 2017. Priniesol veľa zmien, prenastavil a vyčistil vzťahy, urobil vír v práci, pozmenil nastavenie tela a mysle, ukázal opäť kúsok väčšej skladačky jednotnej pravdy. Pozrieme sa na to jemne aj skrze ohnivého kohúta z čínskeho kalendára, ktorý si upratuje na svojom dvore aby mohlo všetko úspešne pokračovať ďalej. Zbytočné odišlo, nahradilo ho skutočné, hmotné statky sa upravujú, alebo upravili, duchovná cesta stále pokračuje vpred. Čo sa deje jednému je úplne odlišné od druhého. No niečím sme si predsa len podobný v tomto roku a to je rok 1. Tam kde začínajú nové veci, vzťahy, práca, upravuje sa zdravie, alebo ukončujú nepravdy. Je to čas hlbokej transformácie a nastavenia na energie duše a ducha. Čas vzhliadnuť do útrob seba a žiť to v plnosti.

Je to takmer nemožné, alebo veľmi vyčerpávajúce sedieť na dvoch stoličkách. V starej energii a novej energii. Chcieť žiť nové a myslieť v starom nedáva veľmi priestor na pravdu a jasné nažívanie. Áno chce to čas, rozvahu, vytrvalosť a jasnosť mysle aby postupné prenastavenie dosiahlo svoju potrebnú úroveň na preklopenie do nového. Majte úctu k sebe a čas na všetko, náhlenie je len vzorec spojený s panikou. A panika je umelo vytvorený stres. Zastavujte sa denne koľko krát vám je to len možné. Nadýchnite sa prítomna a užívajte si ďalší krok, rozhovor, či vetu, ktorú vypoviete. Majte v sebe uvedomenie, že ste stále v prúde, ktorý vás ženie vpred, presne tak ako je to pre vás potrebné.

Šťastie kráča v prítomne ruku v ruke s vašou dušou, prítomnou časťou večnosti. Naučte svoju myseľ fungovať na prítomných zákonitostiach aby váš prechod bol hladký a ľahký. Vy si určujete čo sa bude s vami diať. Vy si tvoríte scenár života. Vy ste tvorcami reality na ktorú pôsobíte celou svojou energiou a pozornosťou. Viete toho toľko veľa no často krát poviete neviem. Radšej to slovo podržte a zastavte sa v prítomne. Dosť bolo automatických opakovaní. Namiesto toho je tu prítomné, večné, čisté bytie, ktoré ukazuje láskavé konanie.

Šťastie je vo vás a je krásne farebné, voňavé, radostné a tiché zároveň. Ono samotné dáva životu zmysel, ono samotné nám ukazuje prečo sme si vybrali to čo sme si vybrali.

Buď len tým čo si tvoja duša praje človek krásny. Buď len tým čo je.

Pre dnes v láskavom plynutí so všetkým čo je, deň sa dej.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk

 

Vďaka

Ahojte priatelia, čitatelia, spolutvorcovia, známi aj neznámi 5.7.2017 končí platnosť stránky Kvantový potenciál.

Nazbieralo sa vás krásny počet bytostí, ktoré viac menej pravidelne čítajú tieto riadky.

Veľa z vás mi ďakuje a hovorí, že mám v tom pokračovať naďalej. Motivácie, posolstvá, vhľady, možnosti, potenciály vševedomia prenášané cez slová - energiu prítomnosti.

Pokračovať ďalej, alebo nechať týchto vyše 500 článkov žiť vlastným životom? Čo vy na to? Som za každú spätnú väzbu, hlavne nech je pravdivá a úprimná. Niekedy stačí aj like.

Pre pokračovanie je potrebná suma: 190,35 € na 2. roky. Aby som zaplatil webnodu za používanie atď.

Posledný rok bol zaplatený od dvoch darcov, ktorí mi pomohli oživiť túto doménu a tým aj pokračovať v posolstvách.

Ak ste sa rozhodli pomôcť a podporiť tento projekt naďalej. Pošlite ľubovoľnú čiastku na č.ú. a napíšte do poznámky (KP-kvantový potenciál)

IBAN: SK72 8360 5207 0042 0314 9428

S vďakou a úctou Braňo Rybička