Šťastie je tu

Múdrosť – Ľahkosť

Prajeme nádherný deň priatelia. Dnes je na Zemi špeciálny deň. V jednom z Vašich kalendárov končí cyklický rok. Veľa vecí púšťate ďakujete a oslavujete príchod nového. V iných kultúrach a kalendároch to tak nie je, je tam iný cyklus, iný čas, iná synchronicita. V novom veku nebudete brať čas úplne tak ako doteraz. Zmenia sa hodnoty, pochopia sa cykly. Dôležitejšie je vnímať to kde ste teraz, ako sa prejavuje Vaše pozemské ja, ktoré hlbšie spájate s Vašim božským potenciálom. Dnešný kvantový potenciál hovorí o nadradenosti, múdrosti a pokore.

Všetci, ktorí kráčajú na svojej ceste poznania dosiahnu určité stupne uvedomení. Potenciáli,  ktoré si vybrali so slobodnou vôľou, kde ich duša ťahá dosiahnuť vyššiu vibráciu. V Jednote je to úplne jedno, kde ste, čo ste dokázali, aký prívlastok tomu dáte. Ste stále jedným zrnkom lásky spojený so všetkým. Ctiť si vlastnú cestu ako unikátnu je múdrosť. Vnímať stále jednotu a rovnocennosť je pokora. Tá nepotrebuje nadradenosť ani pýchu. V stvorení má svoju rolu na pochopenie malého ja – ega.

Žiť v múdrosti a používať múdro vesmírne zákony v danej úrovni otvára ďalšie možnosti kráčať a spoznávať. Záblesky poznania ostávajú. Myšlienky ubúdajú, slová sa upravujú. Telá sa menia. Človek dozrieva a speje k ďalším poznatkom. Kráčať a spoznávať s láskou, dáva životu ľahkosť. Jednoduchosť spojenú s Duchom, Jednotou.

Užívať si život naplno každým dúškom. Byť si vedomí vlastných možností a vybrať si na základe možnosti voľby. Byť trpezlivý  a cieľavedomí. Zodpovedný za vlastné činy a rozhodnutia. Byť slobodný v duši a čistý v mysli. Veľa aspektov a predsa vo všetkom vnímať jednoduchosť. Chce to chvíľku času na seba a možnosti sa ukážu samé.

Užívajte si dnešný deň podľa svojich predstáv. S rodinou, priateľmi, alebo v sám. Všetko je dobre také aké je a bojovať so všetkým je zbytočné. Cítiť lásku a spriaznenosť v duši necháva život plynúť. Poďakovať za to čo bolo a nechať ísť, otvoriť sa novému a zatiaľ nepoznanému.

 

Nech dnešný deň je plný lásky a radosti.

 

 Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.