Slastný deň

Bdelosť – prítomnosť

Drahí  priatelia prajeme radostné prítomné chvíle. Dnešný potenciál hovorí o bdelosti k vlastným skutkom, slovám, citom, myšlienkam.  Koľkí z Vás vedia úplne ovládať vlastné myšlienky. Počúvajú čo ich ústa vyslovujú a sú si úplne vedomí vlastného hovoreného slova. Bdelosť v prítomnosti dáva človeku možnosť otvoriť vlastnú pravdu spojenú so Zdrojom všetkého čo je. Úprimnosť k sebe a vyslovenému vedomému slovu vyjadruje čistotu a čestnosť. Základom je počúvať sa. Pozorovať toho ktorý vyslovuje slová, ten ktorý ich dáva do pléna svojho okolia. Tliachania už bolo dosť. Vedomí život a sebaúcta v tvorení je budúcnosťou.

Bdelosti nás v školách neučili. Hovorili len dávaj pozor a počúvaj  vonkajšie vplyvy a slová učiteľov. Vnímať seba, vnímať telo jeho prejavy, zvuky, mať očný kontakt z okolím. Dáva duši širší rozhľad a perspektívu v bytí. Stane sa, že bdelosť sa vytratí a človek sa stratí v robení bez toho aby vedel čo sa deje. Je to v poriadku je to proces. Uvedomenie si toho „vyskočenia“ a následné vrátenie do bdelosti je cestou. Neskôr sa tento proces stane prirodzeným a úplne prítomným. Je to samozrejme o sebadisciplíne ku zmene, ktorou prechádzame. Nikto iný to za nás neurobí. Nezmení naše myšlienkové formy a slovné výlevy. Byť si vedomý Zdroja Svetla skrze, ktoré sa vytvára náš život.

V kvantovej rovine je prítomnosť vo všetkých časoch. Nemá ohraničenie je nekonečná. Preto nám učenie, alebo veda života hovorí. Ži v prítomnosti pri tom čo sa ti deje Teraz. Vtedy máme prístup ku všetkým kvantovým možnostiam a otvárame sa tak nekonečnému unikátnemu potenciálu. Ticho, pokoj, nadhľad, rozvaha. Dávajú tvoreniu a prítomnosti jasný faktor bdelosti.

Byť bdelým a vedomým vlastných činov dáva tvoreniu božskú formu.

Žiť v šťastí znamená žiť život v prítomnosti.

 

Šťastný deň nám všetkým prajeme  

                                                                        

Prijal: Braňo Rybička

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.