Sila jednotlivca

Koľko dnes toho môžeš urobiť človeče. Len toľko na čo ti sily stačia, len toľko čo ti tvoja vôľa dovolí, len toľko na čo sa skutočne rozhodneš urobiť. Je možné zmeniť svoje mentálne nastavenie, je možné zmeniť svoje emočné pole. Vystúpiť z rovín trápenia a strachov a zaradiť jednotku v láskavom kroku. Pokračovať každým dňom v tomto tempe a cítiť sa pri tom stále bezpečne. Keď nájdeš roviny sily, ktoré prinášajú ti blažené chvíle, nájdeš pokoj, nájdeš vieru, že vesmír je stvorený pre blaho mieru. Čokoľvek si pomyslíš ešte tvorené to byť nemusí. Čokoľvek v srdci pocítiš už dávaš tomu väčšiu silu. Ak to už vyslovíš viac krát než raz, stáva sa to silou tvojou, stávaš sa tým zas.

Jeden človek môže pôsobiť na davy. Jeho silou lásky, jeho silou pokoja. Každý na seba pôsobíme. Každý prinášame v sebe tie božské dary. Vedieť v nich plávať, vedieť v nich kráčať. Pozmeniť pole postupnou múdrosťou. Pozmeniť postoje vnímavým uvedomením. Stávať sa radosťou, stávať sa plynulosťou v živote a jeho všetkých silách. Nedá sa úplne povedať čo je dobré a čo nie. Dá sa len z jednotnosti života poukázať na niektoré nádeje.

Poukázať na sily čo pramenia z podstaty človeka, poukázať na svetlo čo vychádza z večnosti. Tam spojeným sa človek stáva, tam nachádza roviny všehobytia, tam už takmer nehľadá, tam už len sa nachádza.  Vnímavosť a jemnosť sú potrebné pre vyjasnenie všetkého. Zastavením sa, spomalením a úplným splynutím s rovinami duše, s rovinami bytia ktoré sú nádherné. Poukážu na silu, silu tvoju, moju,  jej aj jeho. Aby pochopili sme údel životný, aby spojili sme sa v láske a živosti.

Sila tvoja je dnes v tvojich rukách. Či budeš bojovať so všetkým a sebou, alebo nájdeš cestu z boja von. Či nájdeš to láskavé v srdci spojenie, alebo len radostné a šťastné plynutie. Vo vďačnosti v plnej sile radovania nech dejú zázraky, nech dejú sa božské diania.

Pre dnes v sile duše, deň sa dej.  

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk