Satja juga – zlatý vek

V priebehu najbližších tisíc rokov sa udejú veci, ktoré zmenia úplne planétu Zem tak ako ju poznáme dnes. V dobe keď sa zreteľne ukončuje vek kali jugi (obdobia temna). Výsledky skutočných následkov a zámerov v dnešnom čase ovplyvní fungovanie v ďalších dobách. Sme na vrchole zmien a ešte stále v prielome oboch mílnikov dvoch epoch. Zažiť to a byť toho prítomný a vedomý je obrovskou skúsenosťou pre každú dušu, ktorá si to vybrala. Prišla do útrob svojej temnoty, alebo možností najnižších frekvencií v tomto vesmíre a postupne sa rozpamätáva na svoje jasné svetlo večnosti. Ukazujú  sa jej všetky tváre a nekonečné prepojenosti v každom jednom dni. Vedomejšie a plnšie bytie ukazuje svoju pravú hodnotu a skutočnosť. Závoje padajú a človek vníma pravdu, klamstvo, manipulácie, čistotu, jemnosť, dobro, alebo zlo v každom prejave človeka s ktorým sa stretne.

Nie, nie je to o opätovnom posudzovaní, je to posun vpred a nájdení v sebe oveľa viac súcitu a úcty. Nachádzaniu toho čo je skutočnou podstatou stvorenia. Či už ste vedec, matematik, filozof, doktorka, právnik, učiteľka, alebo výkonný riaditeľ. Vo svojom vnútri cítite svedomie a pravdu, ktorá vás ženie vpred, viac do svetla, viac k návratu pravej skutočnosti. Nedá sa to zastaviť, dá sa to len na malú chvíľu popierať. No skôr či neskôr príde ďalšia vlna, ktorá ukáže skutočnosť v tom pravom slova zmysle. Bez rozdielu a posudzovanie, bez hmatateľného dôkazu toho čo v sebe cítime.

Sme a to stačí pre život. Každý z nás v tom má svoje miesto. Presne také aké má mať. Či už pre osobnú očistu,  karmickú, rodovú, alebo planetárnu. Sme vo všetkých štruktúrach a záleží len na našej úprimnosti k sebe. K pochopeniu štruktúr myslenia a programových skutočností v tejto dimenzii. Vystúpiť nad nich je možné skrze pochopenie toho s čím nesúvisí vnútorné cítenie. Cesta je otvorená pre všetkých. Nikto nie je dôležitejší ako ten druhý, nikto nemá väčšie právo ako ten druhý. Právo je pravda a tá je jednotná pre všetkých. Funguje na matematike, fyzike, chémii a biológii, kvantových možnostiach a ďalších filozoficko – ezoterických vedách, ktoré sa zaujímajú o podstatu stvorenia.

Užívať si to kde sme, je najväčším darom a prechodom do zlatého veku. Milovať sa je kľúčom. Milovať tú časť, ktorá je hlboko a predsa je jasne viditeľná. Ísť viac do seba, do podstaty a prepojiť sa so všetkým vnútorným aj vonkajším. Nájsť úctu v život, nájsť a pochopiť pravdy, ktoré sa spájajú v jedno.

Pre dnes milovaní užívajme si to kým sme.

Ďakujem nám všetkým za cestu, ktorú sme si vybrali už veľmi dávno.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk