Rozdielna spojitosť

Aký je rozdiel medzi nami ľuďmi? V čom sme skutočne iní, v čom sa líšime jeden od druhého? Pozeráš do zrkadla takmer každé ráno človek. Čo vidíš, je to skutočnosť, je to naozaj tvoja pravá tvár, alebo je to len odraz toho ako vyzerá to čo vidíš. Vidieť v sebe inakosť a obyčajnosť zároveň. Cítiť v sebe výnimočnosť a prirodzenosť zároveň. Chápať a nazerať na život cez vlastné danosti, ktoré sú dané tým čo vieme a ako to cítime. Spojitosť je v súlade. V ladnosti. V jemnosti. V pozorovaní. V tichu.

Prejav reči, slova, verbálneho aktu dáva človeku možnosť vyjadriť sa. Dbať na časť vlastnej dôležitosti, výnimočnosti no hlavne obyčajnosti. Chcem tým povedať, že v každom z nás je niečo krásne, niečo rozdielne, niečo neobyčajné čo nás robí človekom. Bytosťou, ktorá žije svoj život podľa svojich malých pravidiel a nalaďuje sa na vyššie zákonitosti, kde  postupne odovzdáva svoju malú časť rozdielnosti. Tam kde nachádza spojitosť, tam vidí aj spolupatričnosť, láskavosť, niečo výnimočné sa tam koná. Čo je iné od toho ako to rozum chápe.

Brať vlastnú inakosť môžeme aj súčasťou v celom dave. Kde sa nachádzame, kde cítime skutočnosti celého stvorenia. Ak chceme cítiť spojitosť je potrebné odovzdať sa celku. Inak to možné nie je. Tam príde k ladnosti a čistému spojeniu. Energia bude prúdiť a podporovať tok večnosti a citlivosti ku všetkému a každému s ktorým sa v danom akte stretneme. Vidieť výnimočnosť v druhých, znamená nájsť výnimočnosť v sebe. Chápať rozdielnosť a jeho podstatu, môže obohatiť život jednotlivca a tým pádom aj celok.

Nehľadajte mimo seba čo máte v sebe. Hľadajte v podstate vlastného stredu úžas a ľahkosť v ktorom sa nachádza vaša rozdielnosť v hmote. Neoddeľujte sa od spojitosti, no používajte svoju výnimočnosť k prejavu a ľahkosti toho kým ste. V láske je všetko krásne, v láske sa všetko spája, v láske je už všetko spojené. Buďte láskou a cíťte spojitosť.

Nech v radostnej chvíli večnosti sa deje tento deň.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk