Rovnováha v šťastí

Zdravie – rovnováha

Prajeme príjemný deň priatelia. Dnešný kvantový potenciál napovie viac o zdravý a rovnováhe. Ľudia si najviac cenia zdravie. Hovorí sa, ak si zdravý máš všetko, aby si dosiahol, čo len chceš. Zdravie je do veľkej miery dané. Prinášame si ho so sebou z minulých inkarnácií, detstva a časť dostaneme od rodičov. Všetko je uložené v našej DNA. Naša vesmírna pamäť, ktorú môžeme kedykoľvek prepísať, alebo pozmeniť. Je to naše unikátne dielo spojené so všetkým.

DNA je kvantový atribút, dáva možnosti a otvára potenciáli. Niektorí hovoria, že práve cez vlákna DNA sa dejú zázraky. DNA ovplyvňujeme slovami, emóciami, vôľou.  Je to nástroj zmeny a transformácie. Skúste sa na chvíľku pozrieť na svoju DNA, ktorá je spojená s celým vesmírom. Vašimi životmi, minulými aj budúcimi. Sú to možnosti, ktoré si vyberáte sami, na základe rozhodnutia a nasledovania danej cesty. Chce to pustiť myseľ a otvoriť jej možnosti, pozrieť sa na miesta, kde ste ešte neboli. Všetko má svoju príčinu na ktorú sa dá kvantovo pozrieť. Nestáť v jednej fyzickej úrovni, ale otvoriť sa multidimenzionalite času a nekonečnu.

Zdravie sa prejavuje ako rovnováha, balanc medzi všetkým, fyzickým aj nefyzickým. Dáva nám to možnosti a telo ukazuje nerovnováhu v pohode choroby, bolesti, alebo zlyhania. Rovnováha je potrebná v živote, ak tam nie je, prevyšuje jedno nad druhým a tým vzniká prevaha na jednej strane váh. Máme dve mozgové hemisféry, dve oči, dve nohy, ruky. Máme dobro a zlo, vpravo a vľavo, hore a dole. Sú to jasné znamenia duality, vyváženosti medzi jedným a druhým. Pochopiť ich nám otvoria cestu ďalej do prijatej Jednoty.

Rovnováha v kvantovej rovine je pasívny prvok, ktorý vyvažuje ľudské potenciáli na základe vedenia a poznania. Každý si uvedomuje, kde má toho veľa a kde málo. Kde pridať a kde ubrať. Tak funguje zákon rovnováhy. Vnímať ho a pomocou vlastnej vôle ho vyrovnať.

Nech každý pochopí vlastnú chorobu a nerovnováhu, aby sa v slobode, láske a múdrosti posunul bližšie k poznaniu seba samého.

Pre radostný deň v zdravý a láske sa dej.

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.