Radostný deň

Prítomnosť

Krásny deň priatelia. V dnešnom kvantovom potenciály si povieme viac o prítomnosti. Byť pri tom, čo sa v skutočnosti deje. Oslobodení  od pojmov, porovnávaní, pomenovávaní, stotožňovaní sa. Na konci predošlej vety je zámeno sa. Znamená to formu s ktorou sa naše ego stotožňuje, oddelená časť vedomia. Je to iný stav žitia. Úplne rozdielny od bytia a zažívania toho skutočného. Nové vedomie, alebo ináč povedané bytie tu bolo stále. No nebolo dostupné v takejto forme, akej je dnes. Vibrácia Zeme je tak vysoká, že zmeny, ktoré sa diali pred storočím trvali niekoľko mesiacov. Dnes je tomu menej ako deň. V tom je rozdiel a potenciál dnešných možností pre všetkých, ktorí žijú na Zemi. Je fajn si to všímať, uvedomovať a chápať. Učiť, alebo rozpamätať, na tento stav v ktorom sa odovzdanosť rovná bytiu.

Božskej úrovni zažívania skutočností takých, aké sú. Nové a predsa prirodzené. Evolúcia celého stvorenia nás k tomu tlačí a necháva priestor na pochopenia a uvedomenia. V individuálnom slede a božskej synchronicite. Učíme sa pochopiť ego, prestať ho živiť našou pozornosťou a dať mu večnú dovolenku. 

Prítomnosť je dianie toho čo je Pri Tom, čo sa deje Teraz. Jednoduché, až príliš. Vnímanie pozorovanie deju je čisté bytie. Zažíva formy, ktoré sú v jeho okolí. Už nepotrebuje hovoriť a popisovať každú udalosť, každé stotožňovanie sa s predmetmi, alebo vecami. Zažíva pestrosť. Užíva si prítomnosť. Vníma nekonečnosť s ktorou je spojené. Čisté a jasné vedomie, pochopené všetkých maličkých štruktúr malého zosobneného ega sa postupne odpútalo a vytvorilo priestor pre Všetko. Stále máme telo, no rozmer v ktorom sa nachádzame je úplne odlišný od toho čo sa dialo a ako sme to žili.

Skutočnosť prítomná a hlboká žije, mení sa rozvíja. Vedomie v ňom mení formy a nachádza seba. Prítomnosť je aspekt bytia. Rovnováhy vo všetkých telách. Pochopenej štruktúry mysle, emócií a možnosti tela. Rozvíjať sa a pokračovať. Žiť a naplno zažívať je zmyslom života. Sme tu len na okamih večnosti a predsa sa to niekedy zdá ako večnosť. Paradox v rozdielnom pozeraní na čas. Prítomný je nekonečný, ten na hodinkách je iluzórny stotožnený s formami a hmotou.

Skutočné bytie v prítomnosti je zbavené foriem hmoty.

Prítomnosť je prejav Boha v hmote.

 

Šťastné a radostné prítomné chvíle nám všetkým.  

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.