Radostný deň

Radosť

Srdečný deň prajeme priatelia. V dnešnom potenciáli sa pozrieme na radosť. Radosť zo života, radosť z bytia. Radosť zo stvorenia. Podľa slovného rozkladu sa RaDosť skladá z dvoch častí. Ra – po egypsky slnko, alebo boh slnka a slovko dosť. Je to tým, že máme vo svojom tele, duši, mysli dostatok svetla a tým cítime Radosť. Áno je to aj tak, ak sa pozeráme na vonkajšie ovplyvňovanie našich životov. Ak vonku svieti slnko a je príjemne tak sme viac usmievavejší, radostnejší. No stále je to len vonkajší prejav toho čo nás ovplyvňuje. My tú radosť máme v sebe stále. Je v nás s nami spojená. Nech je vonku akékoľvek počasie nezáleží na tom naša radosť. Veď svetlo, alebo radosť máme stále v sebe.

Skúste pri najbližšej prechádzke, alebo pohľade z okna von, pri akomkoľvek počasí vnímať krásu toho čo sa vonku deje. Kto povedal, že hmla, alebo dážď nie je radosť. Kto povedal, že búrka, alebo fujavica nemá svoju krásu. Zmeniť pohľad na veci dáva životu inú perspektívu a smer. Vidieť v živote a vo všetkom niečo pekné nám dáva energiu a dopĺňa kvalitatívne všetko v nás.

V radosti ako takej, takmer najvyššej vibrácií, ktorú vieme na Zemi a v tele zažívať. Sa dostávame do stavom, kde endorfíny pracujú s chémiou a fyzikou  tela a rozprúdia tok energie v celom bytí. Stávame sa úplne prítomným nič iné sa vôkol nenachádza. Je len daný radostný moment oprostený od všetkých iných myšlienkových foriem. Máme dostatok svetla zažívať skutočnú radosť, či už samy, alebo s niekým navôkol.

Čo nám hovorí kvantová úroveň, ak sa na ňu pozrieme. Radosť spája, dopĺňa nedostatok energetického deficitu, aby sme sa dostali následne do harmónie a pokojných rovnovážnych zážitkov. Je to forma človeku úplne prirodzená. Smiech, úsmev, rehot, čistá niekedy až euforická pocitová nálada. Väčšinou u detí vidíme čistú a prítomnú radosť, hrajú sa s tým čo majú neriešia len sa tešia a užívajú si daný moment, akoby bol nekonečný. Spomeňme si na naše detstvo a hrajme sa v živote ako „dospelí“. Veď dospelí je ten, ktorý sa naučil dávať. Tak dávajme radosť, ktorú v sebe máme nekonečnú. Napojením sa na svetlo duše. Svetlo nekonečnej energie, ktorá prechádza našimi telami.    

V čistej radosti dej sa život.

 

Prijal: Braňo Rybička

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.