Radostné dnes

Úprimnosť – Sila – Mier

Pokojný deň prajeme, dnešný potenciál má rôzne možnosti, tak ako tomu je stále podľa slobodnej vôle každého z nás. Vybrať si a rozhodnúť na základe úprimnosti k sebe. Je základným prvkom rastu každého. Úprimnosť vidieť na sebe chyby, alebo výnimočnosti je veľmi podstatnou časťou v pohybe v pred. Vedieť sa pozrieť na dobré stránky a poučiť sa s tých opačných dáva, človeku možnosti pracovať na sebe a rozvíjať vlastné potenciáli vo všetkých fázach vývoja. Úprimnosť k sebe je dôležitým potenciálom a možnosťou vidieť svoju cestu a život jasne. Úprimnosť k druhým umocňuje tento božský aspekt a postupne sa zasieva v našom okolí a všade tam kde naša noha vstúpi. V kvantovej rovine je to jasné svetlo, ktoré koná ako veci prichádzajú a ako sa dejú. Nehľadá príčinu ani pochybnosti jednoducho vie, že úprimnosťou sa tvorí pravda a život samotný.

Ďalším potenciálom je sila v jeho aspekte rozhodovania, spojená s úprimnosťou. Rozhodnúť sa na základe vlastných poznatkom, znalostí a vedomostí. Dáva silu konať a vytvoriť tak to, čo je unikátne pre naše individuálne tvorenie jednotlivca. Znamená to silu vytvoriť niečo, ktoré okolie nechápe, alebo nevidí tak ako to vidíme my. No je to naša individuálna časť spojená so Zdrojom, ktorá nám ukazuje, že je to pre celok vhodné vytvoriť a konať na základe  toho čo vnímame a vidíme. Sila tkvie v úprimnosti k sebe. K tomu, že urobíme krok, aj keď nevidíme následky. No vnímame intuitívne, často krát vhľadom, že to máme urobiť. Krokom, alebo skokom v tomto rozhodnutí dostaneme silu a dôveru, ktorá až časom ukáže správne rozhodnutie, ktoré sme v daný čas urobili. Sila je spojená s múdrosťou a unikátnosťou v seba samého. V kvantovej rovine sa sila rovná konaniu, božskému tvoreniu a počúvaniu vlastných atribútov a následného tvorenia skrze individuálnu časť v Jednote.

Mier v nás vytvorí mier na celom svete. To je čiastočná definícia mieru. Použiť tieto časti a aspekty v nás na rozsievanie v celom svete. Prinášať pokoj a rovnováhu, ktorú nosíme stále so sebou, keď sme v mieri so sebou samým. V úprimnosti a sile k sebe a celku. Mier je pokoj, rovnováha v nás. Vyrovnanosť a priamosť. Pochopiť všetko čo kráča k vnútornému mieru je často krát cestou v živote, nie jedného z nás. Mier a jeho ticho, je oslobodením z rôznych úrovní a nasledovaním ho, udáva tón v živote. Tvorením mieru sa dostávame do láskavého toku, pokojnej rieky, tichého jazera. Kvantová rovina mieru je unikátnou formou v tvorení. Mier spája všetkých rovnako tvorivých, aby vznikol tento atribút, alebo aspekt na pozemskej rovine. Spája ich na Zemi a ukazuje im, že je vhodné pokračovať v tvorení týmto smerom. Pre jasnú budúcnosť ich samých a ďalších budúcich generácií.

Tvoríš mier, tvoríš rovnováhu cez seba v celom vesmíre.

Sila konať na základe vlastných poznatkov otvára životu dvere pre ďalšie nepoznané ciele.

 

Prajem Nám šťastný a plný deň všetkého v láske a mieri.

 

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.
 

Prijal: Braňo Rybička