Radosť hravosť

Prajem krásny nový deň, kde slnko opäť vyšlo nad naše hlavy,  aby vyživilo všetko živé. Prinieslo blahodarnú energie a svojou energiou posunulo celé stvorenie ďalej. Tak ako to funguje v našej slnečnej sústave. Slnko je tu hlavným zdrojom energie. Čerpať z jeho jadra – centra je tou najprirodzenejšou múdrosťou ku ktorému postupne celá naša civilizácia dospieva. Prestať čerpať energiu z vyčerpateľných zdrojov a zmeniť tým postoj a uvedomenie na vyšší a zároveň prirodzenejší aspekt prijímania a používania energie. Stať sa sebestačne energetickou Zemou s úctou k jej darom. Využiť danosti a múdrosti, ktoré ukazujú možnosti pre používanie energie ako zdroja potrebného k životu a rozvoju na tejto planéte.

Radosť je energia ra – svetla. Ak je jej dosť tak človek pociťuje radosť, alebo šťastie. Ako sami vidíte je to všetko o energii. Jednoduchom uvedomení si a naučení sa pracovať, alebo prijímať ju. Pochopiť jej kvality, možnosti a nájsť si ten čistý zdroj z čoho čerpať energiu. Jedinou cestou k tomu je cestou dnu von. Tam kde sa spája mikrokozmos s makrokozmom. Kde sa srdce spája s duchom. Múdrosť hovorí ako dnu tak aj von...

Prejsť k tejto rovine dostačujúcej na žitie v pohode a plnosti svetla môžeme tým, že odstránime zo svojho života také energie, ktoré nás vyčerpávajú alebo odčerpávajú nám energiu. Ak sme ešte nepochopili, že energiu máme v sebe a nikto nám ju nemôže zobrať. Potrebujeme od sebe odstrihnúť, alebo ináč povedané vystúpiť z týchto kruhov, aby sme jej mali dostatok a tým pádom aj zažívali radosť v plnosti svetla. Je to prirodzená úcta, je to prirodzená sila, ktorú má každý jeden človek. Nechať tých, ktorí odčerpávajú energiu aby sa naučili s ňou pracovať. Nechať seba rásť ďalej. Nikoho neviniť ani nevyčítať, len v slobodnom toku energie sa rozhodnúť.

Energia radosti je večná, nemá obmedzenia. Jedine ľudský rozum si myslí, že je jej nedostatok. Je to mylné nazeranie na život a nepochopenie ešte jeho podstaty. Nachádzajte múdrosť v energii a naučte sa s ňou pracovať. Nájdite jej čistý zdroj, ktorý vás bude vyživovať a spoločne tak vytvoríte zázraky pre všetkých. Život je o radosti, šťastí a kráse. Preto ju nájdite v sebe a dostanete energie, koľko len vládzete uniesť. Energia je večná a nekonečná tak ako život samotný. Spoj sa s jej zdrojom a pocítiš večnosť.  

Pre dnes v čistej energii radosti, deň sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk