Radosť a smiech

Radoval sa od skorého rána, jeho úsmev žiaril a mal všetky podoby. Bol jemný v očiach citeľný, aj žiarivý s naplno otvorenými ústami. Smial sa a tešil životu, vedel že všetko je tu pre neho. Bez pochýb a strachov zaradil plnú rýchlosť v danom dni a tešil sa všetkým zázrakom. Stretol na ulici pani s ktorou prehodil zopár radostných viet. Rozkrútili tak koleso svetla a v radosti išli ďalej. Každý svojim smerom za svojimi unikátnymi zážitkami. Pískal si, tancoval a veselo si poskakoval celým doobedňajším plynutím. Pozeral sa do očí všetkých, ktorých stretol a dával len čistú radosť. Nedával on ňou bol presiaknutý do poslednej kvapky celého bytia. Stávalo sa že ľudia naň nechápavo pozerali no väčšina mu danú náladu oplatila úsmevom a tak jeho radosť sa zdieľala celým dňom. Ostával za ním len závoj energie radosti, ktorý ťahal za sebou. Tí, ktorí doň vošli boli objatí touto radostnou energiou. Stávali sa radosťou tiež, našli ju v sebe opäť a pocítili ten prirodzený ľudský vnem.

Poobede toho bolo ešte viac. Na posedení s priateľmi sa nevedeli zastaviť od toľkého smiechu a radostných energií. Malo to obrovský náboj svetla, ktoré sa rozžiarovalo celou miestnosťou. Objímalo to celú kaviareň a ľudia, ktorí tam sedeli sa stávali danou energiou, boli ňou presvietení a nebolo možné úniku. Pri toľkej radosti sa človek môže úplne uvoľniť a stať sa naplno tým kým je. Nepotrebuje pretvárku ani faloš, tam sa všetky ilúzie rozpustia a zanechá každá  domnienka.

Tešte sa radujte najviac ako len viete ľudia krásni. Sme v kolese života, ktorý nám dáva všetky možnosti. Jeden deň je nám fajn a tak zaň zo srdca poďakuj aby nový deň bol ešte silnejší v radosti krajší. Radosť a mier sú našimi prirodzenými energiami v pozemskom dianí. Milovať život a tešiť sa mu to je základom ľudstva. Tam sú tie šťastné piliere, ktoré si  budujeme v pravde a láske k sebe samému a všetkým, ktorí sú v ňom.

Ako sa tak zvečerievalo úsmev postupne ustával, telo sa ukladalo ku spánku a duša sa tešila postupne na návrat do večnosti. Človek poďakoval za nádherný radostný deň a pokojne zaspal v oddychu a tichom úžase čo všetko dokáže tak obyčajný deň plný radosti a smiechu vyčariť.

Pre dnes v úprimnosti, radosti a lásky dosti, deň sa dej.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk