Príjemný dnešok

Hojnosť

Prajeme krásny deň priatelia. Všetko je tu pre Vás stačí sa len rozhodnúť a prijať hojnosť a výzvy, ktorú si samy stanovíte. Dnešným kvantovým potenciálom je hojnosť. Energia, potenciál, možnosť, tvorivosť a hlavne prirodzenosť každého z nás. V kvantovej rovine sa hojnosť rovná čistej energii, ktorá prúdi kanálom Vášho fyzického a magneticko elektrického tela. Tým, že energia prúdi a vy si tvoríte vlastné myšlienky, ktoré sa tým zhmotňujú v realite, je na Vás čo si tvoríte. Slovo a myšlienka dáva priestor na tvorenie. Čistá myseľ tvorí len to čo si praje, alebo čo bolo vytvorené doposiaľ. Všetky ostatné myšlienky, spojené napríklad s pochybnosťami, alebo obavami odďaľujú, či zastavujú tok tvorenia v slobodnej vôli. Takže zodpovednosť za tvorenie je len na Vás. Tvorcoch vlastných životov.

Je úplne jedno čo si prajete, je úplne jedno ako myslíte. Či je to dobre pre Vás, alebo iných, stáva sa to Vašou realitou. Jednoduchý zákon príčiny a následku. Myslíš na lásku, lásku si pritiahneš v tej forme ako ju máte pochopenú. Cítiš obavy tak si ich do života priťahuješ. Vnímaš dôveru v hojnosti a radosti tak sa Vám  to stane životom. Je to o jednoduchosti. Vyplaviť a prijať všetky formy starých myšlienok a emócií. Urobiť hrubú čiaru za predošlou tvorivou činnosťou a otvoriť sa novej forme dnes. Tej, ktorá vie čo je pre mňa ako individuálnu božskú časť vhodné. Je to hra v slobode. Hra menom život. So zodpovednosťou a vnímaním celku v ktorom som. Môžeme prinášať veci a energiu, ktorá podporuje evolúciu nás a celku, alebo vytvoríme individuálnu unikátnu formu tvorenia. Všetko je v poriadku. Strach ide bokom. Dôvera napĺňa dokonalosť bytia.

Hojnosť je tu stále. Bola aj bude. S hojnosťou sa spája všetko. Od radosti, lásky, finančnej hojnosti, šťastia, priateľov, zdravia. Všetko je spojené v hojnosti. Sú to možnosti, ktoré si vyberáme a aplikujeme do života. Postupne myšlienku za myšlienkou, vnímavou formou tomu dávame energiu a tvoríme si život v tomto tele. Takže čo je dobré? Pre Vás. To viete len Vy. Tým, že sa pozriete do hĺbky duše a budete to nasledovať. Otvoriť sa hojnosti je otvoriť sa sebe. Poďakovať za všetko čo bolo – je a tvoriť ďalej s láskou k sebe. Byť šťastný a milovať všetko. Oslobodiť sa a vnímať vlastné svetlo.  Cesta pokračuje ďalšou časťou dneška.

Hojnosť je možnosť tvoriť.

V hojnosti je čisté tvorenie, plné všetkého čo si duša praje zhmotniť.

 

Šťastný a pokojný deň prajeme

 

Prijal: Braňo Rybička

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.