Príjemný deň

Zmena

Prajeme krásny deň všetkým, ktorí si v túto chvíľu otvorili tento potenciál. V dnešnom dni sa pozrieme hlbšie na možnosti života. Je to časť, keď si človek zhodnotí a pozrie na to kam kráča a čím všetkým prechádza. Či jeho život spĺňa všetko to čo ho aj napĺňa. Zhodnotiť si vlastné potenciáli a možnosti,  pozrieť sa životu do hĺbky. Šťastný človek je ten, ktorý nachádza naplnenie vo všetkom čo robí. Či už sú to vzťahy, práca, rodina, priatelia, koníčky. Na koľko percent ste spokojný vo svojom živote? Koľko zo svojho života ste ochotní pustiť a zmeniť. Na toľko sa Váš život môže zmeniť. Vymeníte staré a vytvoríte priestor pre vlastné túžby a sny. Je to ľahké veľmi ľahké pustiť všetko,  čo je pre nás ako jedincov zbytočné, alebo ináč povedané nefunkčné. Štruktúra, ktorá deformuje vývoj a oberá ju o energiu. Plytvanie, ktoré je deštruktívne a prestalo dávať zmysel životu.

Je načase na zmenu. Možno malú, možno veľkú. Zmena je hybnou silou vesmíru, hybnou silou života. Aj maličká zmena môže otvoriť nekonečné možnosti. Samotný kvantový potenciál je možnosť, ktorú si pre daný deň vyberieme, alebo necháme staré zvyky ovládať náš život. Je to o voľbe. O tom k čomu inklinuje moja individuálna energia. Nacíťte si svoju dušu, ľahkosť a pozrite sa na tieto možnosti. Sú unikátne, výnimočné pre Vás, pre Vašu životnú púť a skúsenosť. Učíme Vás hľadať a nachádzať. Žiť a a užívať si naplno vlastné možnosti a skúsenosti. Otvoriť sa sebe a vidieť jasnosť a čistotu, ktorú v sebe máte.  

V kvantovej úrovni je zmena silným transformačným nástrojom možností. Otvára cestu do iných úrovní a zážitkov. Pri ich nasledovaní sa mení celková štruktúra vo všetkých formách a človek – duša rozširuje svoje skúsenosti. Zmena je ako láska, tá hladí všetko a všetkých na ceste poznaním. Na ceste skúseností a zážitkov.

Žite slobodne a tvorte život taký, aký si prajete.

 

Prijal: Braňo Rybička

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.