Prevrat

Máš toho vo svojom živote dosť? Robíš stále veci dookola a opakuješ určité vzorce bez prestania? Prevráť ich, zmeň ich, vystúp z kolesa opakovaní. Staň sa prevrátenou verziou seba samého. Všetko je inak, všetko je naopak. Tak, alebo inak, je to všetko na tebe. Zastavením sa a uvedomením si vlastných opakovacích štruktúr prichádza cesta k zmene a vystúpeniu z týchto okov času. Nastane prevrat len v tvojom vedomí. Nastane zmena len skrze tvoju vôľu človek nádherný. Nedá sa zmeniť čo nevidíš, nedá sa prevrátiť kabát pokiaľ nechápeš, že je obojstranný.

Život je bez obmedzení, má len možnosti, ktoré si každý jeden človiečik vyberá. Skrze to kým je, skrze to kým môže byť. Skrze to kde ho duša ťahá aby zažil a zažíval možnosti večnosti v hmotnom svete. Prevrat je potrebný, tak ako zmena je prirodzená. Prevrátiť veci naruby niekedy pomôžu uvidieť veci z iného uhla. Nenazerať na nich stále tými istými očami, ale pozrieť sa na danú skutočnosť sprava, zľava, zboku, zozadu. Vieme už veľmi dobre, že zmena je možná. Zažili sme ju nespočetne veľa krát v živote. Priniesla vánok, alebo víchricu do našich životov. Uvedomili sme si, že inak to ani nemohlo byť a následné diania ukázalo, že naše predošlé činy boli plne vytvorené pre náš prospech a vývoj.

Ak potrebuješ niečo prevrátiť vo svojom živote, tak začni láskou k sebe. Zmeň nelásku na lásku. Zmeň boj na mier. Zmeň hnev na radosť. Zmeň všetko čo ťa obmedzuje a berie ti energie. Vystúp z rovín obmedzenosti a vstúp do podporných energií láskavej radosti. Začni šťastím, začni rozhodnutím.

Veľa ľudí chce zmenu v krajine kde žije. Chce iných politikov, iný systém, iné školstvo, iné úrady, iných ľudí atď. Nespokojnosť vytvára len nespokojnosť. Ak chceš skutočný prevrat začni milovať krajinu v ktorej sa nachádzať. Skutočne ju miluj so všetkým čo v nej je. Ak to urobí dnes len malý zlomok ľudí, ktorí čítajú tieto riadky. Prispejú tak ku globálnej zmene, len svojim svetlom, láskou a prijatím. Bez boja, hnevu a posudzovania vecí. Láska plodí lásku, úsmev násobí ďalšie úsmevy. Uvedom si silu vlastného vedomia. Uvedom si silu lásky človek krásny.

Si zmenou na ktorú čakáš, si zodpovednosť za všetko čo sa vôkol teba deje. Si múdrosťou, ktorá v tebe kvitne a rozvíja sa ďalej.

Pre dnes v pravde skutočnej prirodzenosti, deň sa dej.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk

 

Vďaka

Ahojte priatelia, čitatelia, spolutvorcovia, známi aj neznámi 5.7.2017 končí platnosť stránky Kvantový potenciál.

Nazbieralo sa vás krásny počet bytostí, ktoré viac menej pravidelne čítajú tieto riadky.

Veľa z vás mi ďakuje a hovorí, že mám v tom pokračovať naďalej. Motivácie, posolstvá, vhľady, možnosti, potenciály vševedomia prenášané cez slová - energiu prítomnosti.

Pokračovať ďalej, alebo nechať týchto vyše 500 článkov žiť vlastným životom? Čo vy na to? Som za každú spätnú väzbu, hlavne nech je pravdivá a úprimná. Niekedy stačí aj like.

Pre pokračovanie je potrebná suma: 190,35 € na 2. roky. Aby som zaplatil webnodu za používanie atď.

Posledný rok bol zaplatený od dvoch darcov, ktorí mi pomohli oživiť túto doménu a tým aj pokračovať v posolstvách.

Ak ste sa rozhodli pomôcť a podporiť tento projekt naďalej. Pošlite ľubovoľnú čiastku na č.ú. a napíšte do poznámky (KP-kvantový potenciál)

IBAN: SK72 8360 5207 0042 0314 9428

S vďakou a úctou Braňo Rybička