Prepusť strach

Prajem príjemný deň všetkým zúčastneným tejto parády. Je to život, je to dýchanie, je to radostné skákanie, je to bolesť, je to utrpenie, je to božské šťastie. Pestrosť v ľudskej podobe. Krásy Zeme, krásy duší, ktoré si prišli zažiť aké to je v tejto hmotnej rovine. Tu, kde emočné telo ukazuje skutočnosť v rovinách hmoty. Kde môžeme zažívať aké to je pocítiť oddelenosť a následne sa opäť spojiť so všetkým. Máme k dispozícii všetko čo potrebuje. Stále, vždy, bez rozdielu jednotlivca. Jediný rozdiel je v ceste po ktorej kráčame. Čo si vyberáme, s čím sa stotožníme a na čo obrátime pozornosť. Nie sú tu rozdiely, sú tu len spojenia so všetkým čo existuje.

Pochopiť spojitosť a vedome ju zažiť môžeme v duchovnej rovine. Niekto tomu hovorí aj predstavy, sny, alebo vnímanie vnútorným zrakom. Tam môžeme vnímať a cítiť aké to je byť spojený s celým univerzom. Žiť ten plnohodnotný život bez strachu. V hmotnej rovine, nás to nikto neučil. Prišli sme tu  prísť  na to cestou vlastnou. Zážitkovou, skutočnou, unikátnou.  Tak aby sme sa spojili a odpútali od vlastných obmedzení. Lebo ak raz pocítiš, že si všetkým a jedným, už nikdy ti túto skutočnosť nikto nevezme. Dopracovať sa do týchto rovín chce najprv pochopiť strach. Energiu, ktorá je hutná a zároveň je to len ďalším z programov celého stvorenia. Tu v hmote je najhutnejšia preto je vhodné ju pochopiť a uvedomiť si jej učebnú látku.

Mať na to kuráž a hlave múdrosť pozrieť sa na to z čoho máme strach. Veď uvedomenie abstraktnosti a zároveň skutočnosti, že všetko je jedno, prináša nové uvedomenie, že sa nie je čoho báť. Preto pozrieť sa na vlastné stotožnené vytvorené strachy, prepustiť ich a spracovať podľa toho ako to viem. Nebudeme ich vytesňovať, ani dávať bokom. Staneme sa riekou, ktorá cez svoj tok nechá prejsť životodarnú energiu a odplaví všetky nánosy, brvná, balvany, putá a sľuby, jednoducho všetky strachy. Uvoľnením, prijatím a pustením. Je to len ilúzia v hmotnej forme, ktorej sme dali priveľkú váhu. Uvedomiť si to a nechať ísť raz a navždy. Vystúpiť nad roviny strachu a kráčať v rovnosti všetko čo je.

Pre dnes v sile ducha a večnosti božskej lásky, deň sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk