Prejav

Aký máš prejav bytosť nádherná? Si pre javená vo všetkých formách, alebo cítiš obmedzenosť vo svojom živote? Všimni si, pozri sa a nazri na plnosť seba samého. Nečakaj na formy, ktoré sa prejavujú mimo teba. Práve naopak nachádzaj vnútro svojej prepojenosti so sebou samým. Napĺňaj sa deň za dňom všetkým čo cítiš, že naplniť sa máš. Choď nad obmedzenosť aplikácie menom rozum. Používaj ju svedomito a s úctou, no pamätaj je tu na určitú úlohu. Ty si bytosť, duch, duša prejavená v hmote.

Cez veci, ktoré sú ti príbuzné v sile vedomia prejavené sa ukazujú tak, aby si pochopil ich podstatu, aby si pochopil ich plnosť. Či už vedome, alebo nevedome, podvedome, či v plnej sile. Nemôžeš dosiahnuť čo nepoznáš. No ak to pomenuješ popíšeš, precítiš. Už vytvoríš formu k tomu aby sa zhmotnila. Dá sa povedať, že si začal uvažovať o tom čo si doteraz ešte nezažil a nepoznal. Vystúpil si z obmedzeností, zo svojej zlatej klietky obmedzeností. Čo tam vidíš, čo ti ponúka táto tvorivosť večnosti? Pozri sa a zober si do prítomnosti.  Pretav to do hmoty cez myšlienky. Daj si zámer, tvojej tvorivosti a naplň všetko čo vidíš.

Od nevšednosti až po plnosti. Prejavené veci zrakom fyzickým viditeľné. Otvorené všetkým ľuďom, ktorí vnímajú hmotu takmer ako jedinú podstatu života. Pozeraj a cíť tu spojitosť s hmotnou krásou. Miluj ju príjmy jej všeliakosť, príjmy jej všehochuť, príjmy jej dokonalosť. V tom čo je a ako vyzerá. Nemôže byť iná, bola vytvorená človekom a jeho zámermi. Jeho snami, jeho víziami, jeho napojením na podstatu duchovnej časti všetkého. Cez to vytvoril danú skutočnosť. Daný prejavený atribút v hmote. Ako by nemohol byť dokonalý, keď prichádza zo svetla, z vedomia čistého prejavu jednoty.

Hmotné prejavy človeka, jeho túžby, jeho vôľa, jeho sen sa stávajú každým dňom skutočnosťou. Čo tvoríš ty človek je skladačkou v evolučnej rozprávke všetkého. Je to príkladom ako je možné pravdu prejaviť do hmoty. Hľadaj a nájdeš, pozri sa a uvidíš. Nič viac, nič menej, jednoduchá skutočnosť lásky k životu.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk