Pre dnešný deň

Prajeme nádherné užívanie si života na pozemskej pláni. Všetko má svoju príčinu prečo sa Vám vo Vašich životoch dejú určité veci. Niektoré sa opakujú. Iné si meníte postupným uvedomovaním vlastných presvedčení a predstáv. Život v tomto vesmíre je o predstave o želaniach, snoch. Snívať a vnímať, čo si Vaša individuálna časť  Vás, duša praje. Je tou pravou skutočnosťou, ktorá napĺňa podstatu bytia. Veľa z Vás žije v čiastočnej, alebo úplnej prítomnosti. Integrovali ste v sebe všetky pochopenia novej energie a pokračujete ďalej každým dňom. Nachádzate nové a staré sa vyplavuje. Postupne odchádza a nahrádza ho to ľahšie, hlbšie a unikátne Vašej podstate. Niekedy sa stane, že v určitý deň sa nedeje skoro nič. Sedíte a oddychujete, pozriete si film, alebo prečítate knihu. Niekde vo Vás sa odohráva proces, ktorý Vám hovorí. „Dnes som toho urobil-a málo“. Je to pravý opak. Tým, že ste strávili deň so sebou. Išli ste hlbšie do svojej podstaty. Nie stále sú potrebné veľké stretnutia a riešenia. Niekedy oddych a pokoj Vám naplní všetky potreby.

Potenciál dnešného dňa udáva možnosť stretnúť sa v hĺbke všetkého kým ste. Stretnúť sa v jednote a pochopiť Vaše danosti. Táto možnosť, alebo potenciál prichádza, ak si nájdete čas pre seba. Pre cestu do svojho vnútra. Pre zastavenie sa úplne a nechanie všetkých chcení a „musení“. Dovoliť si žiť a vnímať, čo si Vaša unikátna časť Vás praje. Čo si dnes Vaša božská časť praje urobiť?  Čo v hĺbke duše si prajete? Dnešný potenciál je vo vnímavosti k sebe samému. K dovolení si urobiť a konať, tak ako je to pre nás prirodzené. Znamená to, dať bokom programy a vzorce presvedčenia, ktoré nám v tom bránia a ponoriť sa do vnútra.

Venovať priestor vnímavosti. Dať jednoduchosti možnosť ukázať svoju tvár. Potenciál v sebeláske a uvoľnení.

Kvantová myseľ Vás prenesie do možností, ako sa naladiť na túto realitu v ktorej je možné žiť a pochopiť rozšírenú realitu vnímania našich daností. Je to postupný proces, krôčik po krôčiku sa odpútať a vytvoriť možnosti pre vlastný rozvoj a vlastný potenciál. Sedieť, kráčať, bežať, vo všetkých činnostiach existuje „bod nula“. Stane sa tak pri tom, keď sa staneme tým, čo v danú chvíľu robíme. Sme odovzdaní telom, aj dušou všetky naše bunky, celé naše bytie zažíva Ten stav. To je to kam, postupne kráčate. Niektorí z Vás to veľmi dobre poznajú a nachádzajú v tom jasnú podstatu spojenia. Dnešný potenciál je v odovzdaní a nájdení bez hľadania.

 

S radosťou v srdci a úsmevom na tvári pre nás všetkých 

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.