Pôvab

Prajem všetkým krásny deň. V naladení na podstatu duše, rovnováhu a radosť života. Čo vám dnes hovorí život? Akou energiou  sa k vám prihovára? Čo od vás dnes žiada Duch – Boh? Máte uchopené dnešné dianie, alebo len v kráse a čistote plyniete zo všetkým čo sa deje?

Na poli rastú kvety, majú na sebe biele vlákna sú veľmi jemné. Je to bavlna. Chumáčiky jemných vlákien sa obaľujú do malých zhlukov. Sú pôvabné, jemné a zároveň  tak silné keď sa z nich dokáže utkať látka, ktorú máte teraz na sebe oblečenú. Hreje, je v nej príjemne. Je to príroda pretvorená cez ruky človeka, cez jeho tvorenie pre dobro všetkých.

Na spodnej strane listu sa nachádza kukla z ktorej sa čoskoro vyliahne motýľ. Pred tým to bola húsenica, ktorá liezla a bola pre niekoho škaredá pre iného nádherná. Z lezúcej húsenice vznikne motýľ, krásny, pôvabný, nádherný, nevinný motýľ. Je z neho cítiť úplne inú energiu ako z húsenice a predsa je to ten istý tvor. Zmenil podobu, zmenil svoje vedomie, zmenil sa.

A čo človek ako sa mení on. Prichádza ako čistá energia, ktorá sa snaží vtesnať do maličkého tela dieťaťa. Plačom, krikom sa narodí do pôvabu a krásy nevinnosti. Dostáva formy a tvorí si život. Buduje si svoje vlastné skúsenosti. Tvorí vedomie cez vedomie. Stáva sa z neho tvorca v tom všetkom. Pridáva ruku k dielu. Stáva sa rodičom, starým rodičom a opäť odchádza do tej istej formy v ktorej sa vtesnal do tela.

Pôvabná to cesta, sila života. Nazerám na život cez jeho krásy, vidím svetlo tam kde iní nedokážu. Dáva mi to silu lásky, ktorú zdieľam v ľahkosti ďalej. Nedokážem to skryť ani zaprieť. Cítim, že patrí to všetkým. Vidím ako rastú duše, ako rozvíjame sa všetci. Je v tom pôvab, je v tom láska kde pomáhame si všetci. Tak ako oni mne, tak ja iným. Stále sme v spoločnej interakcii a zdieľanie je obojstranné. Stávame sa majstrami seba a majstrami vlastnej energie. Nachádzame život, kde sme ho pred tým nevideli. Nachádzame pôvab a jemnosť tam kde pred tým nevidený bol.

Pre dnes v ľahkosti života, šťastie večnosti sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk