Potenciál dnešného dňa

Múdrosť a radosť ukazujú zázračnú tvorivú silu v jeho možnostiach. Múdrosťou a napojením na čistý potenciál jeho možností v nás sa konanie stáva pozornejším a vnímavejším. Nestojíme o uznanie ani pochopenie, lebo múdrosť, ktorou sme nám jasne hovorí, že konáme s dokonalosťou jednoty, ktorou sme. Používať myseľ spojenú s múdrosťou chce obozretnosť a bdelosť. Vnímať čo hovoríme a  akú energiu tomu dávame. Múdrosť nie je spojená s vedomosťami a inteligenciou. Je to spojenie nás samých s božskou časťou v nás. Tá dokonale vie a koná skrze energiu srdca – lásky. Múdrosťou, ktorú rozsievame vo svojom okolí bez chcenia, je tou pravou múdrosťou, ktorá koná na základe otázok iných ku nám. Používať a konať v múdrosti je súčasťou každého z nás. Latentnosť a ľahkovážnosť, odmeranosť a prílišné ego nám túto možnosť nedáva. Reagujeme potom pýchou a nadradenosťou, kde múdrosť nemá miesto. Používať vlastnú múdrosť je ako dýchať čerstvý vzduch na brehu mora.  Je silný, má vôňu aj chuť, je vyživujúci. Tak ako múdrosť má v sebe všetko bez toho aby potrebovala rozprávať a vysvetľovať.  Iba je a hovorí keď má.

Radosť je hravosť. Radosť je čistá nevinnosť ľudskej bytosti. Niektorí tomu hovoria aj naivita. Podstatou človeka, ľudstva je čistota a tá dôveruje v dokonalosť všetkých procesov, ktoré sa na zemi dejú. Vlastným príkladom, môže postupne tieto procesy posunúť na iný rozmer vnímania a bytia. Čistota je láska. Tá tvorí bez toho aby za to niečo chcela. Tvorí a dáva. Tvorí to čo sa v danej chvíli deje. Je to radosť, detská hravosť pretkávaná v ľahkosti a užívaní si prítomného okamihu. Tam kde je s tým kým je. Niekedy bez slov, inokedy v úplnom smiechu a euforických výlevov. V radosti a vďačnosti. Hrať sa v živote, znamená užívať si sám seba. Užívať si a radovať sa. Aj keď sa tvárime, že sme dospelí, niečo v nás sa chce stále hrať. Stačí si to len dopriať a užívať.

Kvantovou mysľou sa náš život v radosti a múdrosti zmení, otvorí nám ďalšie skryté potenciáli. Pozrite sa na seba ráno, keď vstanete a na konci dňa keď si líhate do postele. Koľko múdrosti a radosti ste si vliali do života za tento deň. Koľkým priateľom, rodine, známym, okoloidúcim ste vyčarili úsmev, alebo slzy radosti na tvári. To je váš – náš potenciál, ktorým postupne otvárame skryté možnosti a rozširujeme ich do okolitého sveta, kde postupne rastú, až zmenia myslenie celej planéty. 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.