Poslovia novej doby

Krásny deň prajem všetkým nám. Tým, ktorí sa rozhodli kráčať vpred a nezastavovať sa pred odchádzajúcou starou energiou. Tá, ktorá v láske slúžila a učila nás dlhé veky. Nebola zlá ani dobrá, bola len formou, ktorú sme si vytvorili a potrebovali pochopiť pre ďalšie žitie vo všetkých formách. Naučila nás veľmi veľa a ešte stále učí, no srdce a duša cíti, že je tu niečo nové. Nastavenie, ktoré už nekorešponduje s tým minulým.

Dnes budem písať pre všetkých, ktorí si nájdu čas na seba. Prídu do svojho posvätného chrámu duše a poďakujú si za to čo v tomto živote zažili, zažívajú a budú zažívať. Poďakujú si za všetky skúšky, skúsenosti a zážitky, ktoré ich posunuli do miesta kde sa nachádzajú teraz. Či už je to príjemné, alebo nepríjemné, ťažké alebo ľahké. Je to tu a vy ste tým čo ste si doteraz vytvorili. Konali sme v tom najlepšom akom sme vedeli. Rozhodnutia nás priniesli do bodu, keď sa v nás niečo zmenilo. Či už chorobou, stratou, alebo inou nepríjemnou, alebo príjemnou skúsenosťou. Sme tu a život nám ukazuje čo ešte treba urobiť, kam ešte ísť, alebo ako sa rozhodnúť v tom kým sme. Pre opustenie starého a vytvorenie tak miesta pre to nové, pre to láskavé, pre to čo je v duši nás všetkých.

Sme pionieri novej doby, sme tými, ktorí cítia, že teraz je ten čas na cestu vo vlastnej sile a podpore. Sme tými, ktorí nachádzajú silu spojitosti so všetkým. Sme tými, ktorí vedia že život je tu pre nich a nebudú potrebovať už žiadne pripútanosti a sľuby k tomu aby boli šťastní tam kde sú. Je to cesta, je to život, ktorý ukazuje kam ísť ďalej. Je tu slobodné rozhodnutie či sa tam posunieme, alebo zotrváme v dráme minulosti. Pozorujte svet vôkol seba, pozorujte diania a zapojte sa tam kde vás srdce ťahá. No pamätajte nová energia je v pravde v tom čo cítime a vyjadrujeme. Boj ako taký tam prestal existovať. Zaplnil ho vnútorný mier a radosť v bytí. Konanie, ktoré pramení v duši je silným spojením zo zdrojom kde naplnenie všetkých ciest dostáva tú skutočnú hodnotu a jasnosť.

Tešte sa svojej rodine, nech je akákoľvek, je to vaša rodina, či už pozemská, alebo vesmírna. Poďakujte za prácu, ktorú v tejto dobe robíte. Vybrali ste si ju vy, je presne tým čo v dnešnej dobe potrebujete a kde vás život potrebuje. Väčšina z vás slúži a pomáha už len tým, že ste. Urobili ste toho tak veľa pre seba, Zem, ľudí. Milujte sa a prestaňte sa konečne porovnávať a začnite si touto chvíľou naplno veriť, že vaša cesta je jediná a unikátna po ktorej môžete dnes kráčať. Ste dokonalosťou celého stvorenia, ktoré vás miluje. Vyberte si čo s vami v srdci rezonuje a choďte ďalej čaká nás ešte úžasná vesmírna oslava, tak sa máme na čo tešiť.

V radosti čistého ducha, dnes vo večnosti deň sa dej.

Prijal: Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk