Pokrok

Príjemný nový deň prajem všetkým. Súvislosti medzi minulosťou a budúcnosťou prinášajú celej civilizácii určitý pokrok. Je daný večnosťou a celou touto galaxiou. Vývoj je takmer daný, alebo je daný aspoň potenciál kam sa môže celá planéta Zem posúvať vpred. Záleží na postoji každého z nás. Nikto v tom nie je nevinne ani náhodou, každý v tom všetkom má svoje miesto a našou úlohou je robiť veci ako  najlepšie vieme. Nestačí len byť a zároveň stačí len byť sám sebou. Stať sa nasledovateľom intuície a pokračovateľom v šťastnom a pohodovom živote. Sme navzájom prepojení jemnými vláknami svetla, ktoré dávajú šancu a možnosti celému ľudstvu. Tak ako na Zemi tak aj mimo nej.

Vedomie funguje na zákone príťažlivosti. Čo chce jednotlivec to dosiahne. Čo chce skupina to sa stane ešte skôr. Sú to možnosti, ktoré dávajú nám ľuďom skutočnú formu v slobodnej rovine tvorenie. Uvedomiť si pokrok a evolúciu má dôležitý dopad na život jednotlivca. Z obete sa stáva vedomý tvorca. Z posudzovateľa a odcudzovateľa sa stáva zodpovedná bytosť, ktorá koná v súlade so sebou a celým stvorením. Vytvárať tak každodenný pokrok jednotlivca, ktorý je vedome spojený s celkom. Netreba o tom básniť, stačí si to uvedomovať a konať tak moment za momentom v tom čo prichádza.

Žiadne veľké vedy, žiadne sofistikované zložitosti. Jednoduchý sled udalostí a rozhodnutí každého jedného z nás prinášajú túto planétu do pokroku a spolutvorenia zlatého veku. Je to dané cyklom, je to dané životom. Pridávať kúsok po kúsku, nové a nové energie, ktoré naplňujú moje bytie a robia ma spokojného s tým kým som, čo robím a kde som.

Chceš zmeniť svet? Máš na to síl? Ak áno tak začni tým, že sa rozhodneš to urobiť. Postupne konaj, miluj teš sa. No pamätaj meníš ho stále len cez seba, cez svoje vnútorné nazeranie, ktoré nie je spokojné s tým ako daný svet funguje. Je tu aj iná energia, bezpodmienečný súcit. Ten prijíma veci, také aké sú a menia sa tým pádom tiež, no z väčšou ľahkosťou a prirodzenou synchronicitou deja. Budeš vyzvaný k činu človek, je len na tebe či daný pocit, alebo vhľad počúvneš. Tým si spojený s tvorením, tým si súčasťou premeny, ktorá sa aj tak udeje. Je len na nás, kedy a ako.

Preto sa teš tomu čo môžeš priniesť v tomto čase. Či už budeš variť a či pestovať obživu pre iných, alebo budeš učiteľom národa. Stále rob len toľko koľko vládzeš a na čo máš silu. Staň sa tým, koho chceš stretnúť vo svojom okolí. Bohom, Jednotou, Láskou, Mierom, staň sa tým,  kým len chceš.

Pre dnes v radostnom tvorení zázrakov deň sa dej.

Branislav Alnemiel Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

www.kvantovypotencial.webnode.sk