Pokračovanie dnes

Súhra – Synchronicita – Rodina

 

Požehnaný deň prajeme. Všetko čo zažívate na Vašej planéte je skúsenosťou a súhrou Vašich potenciálov a možností, ktoré si z väčšej časti vyberáte samy. V niektorých úrovniach bytia človek dosahuje absolútnu možnosť slobodnej vôle. V iných je vedený k pochopeniu vlastného odbočenia od svojej cesty. V súhre s Univerzom, Zemou a skúsenosťou duše prichádza veľa možností na rast a uvedomenia. Na Zemi je veľmi veľa programov, ktoré sa vieme naučiť, pochopiť a zažiť. Sú ich tisíce a každý jeden je školou života. Dopĺňajú skladačku božskej hry a napĺňajú život zmyslom. V inom prípade by bol život prázdny a človek by v ňom prechádzal a prežíval bez zmyslu a podstaty.

V kvantovej rovine má súhra a synchronicita veľkú rolu. Synchronicita je „náhoda“, ktorá stretáva ľudí, vyberá prácu, partnerov, školu, priateľov. Za všetko je zodpovedná súhra spolu ruka v ruke so synchronicitou. Často krát si človek myslí, že je to náhoda. No časom príde na to, že dokonalosť v tvorení neumožňuje náhody a všetko má svoju súhru a postupnosť. Celé stvorenie v ktorom sa nachádzame podlieha zákonitostiam, ktoré sa navzájom ovplyvňujú. Dávajú postupnosť tvorivosti a načasovanosť synchornicite. Stretnutia s danými osobami sú dokonalé a potrebná často krát mimozmyslová „odovzdávka“ zapadá do hry menom život s plnosťou všetkého. Naladením sa, lepšie povedané pochopením, ako veci fungujú, nám uľahčia život v tvorení a každodennom živote. Prestaneme sa náhliť a nájdeme dokonalosť v jednoduchosti. Každá jedna časť myšlienka, slovo, čin patrí do synchornicity. Je na nás ktorú myšlienku - čin si vyberieme, tým sa zaradíme do určitej skúsenosti a zážitku tvorenia. Život má veľa strán, veľa možností a každá z nich je tou pravou pre nás.  Ako pochopiť správne súhru v živote a synchronicitu?  Nechať veci plynúť, tvoriť, konať, počúvať vlastné vnútro, vnímať a kráčať v pred každým dňom. Neotáčať sa a užívať si to čo je teraz.

Ďalším dnešným potenciálom je rodina. Pre rozvíjanie a pokračovanie nových možností je plodenie a tvorenie našou prirodzenosťou. Žena prináša na Zem potomkov a Muž sa stará o ich ochranu a plodenie. To sú podstaty Muža a Ženy. Tvoriť rodinu a zabezpečiť bezpečie, pohodlie, šťastie a lásku pre potomkov. Rodina je tiež jedným z programov na Zemi. Dáva životu zmysel a poriadok. Existuje aj tzv.  rodina. Duchovná, tá s ktorou sme spojený vekmi a siahodlhými skúsenosťami minulých životov. Táto rodina vie kto sme a v duši vníma našu podstatu. Rodina je vo veľa kultúrach základom spoločnosti a to je v poriadku. Zdravá rodina, tvorí božský plán na Zemi. Aj keď sme vo fáze vzostupu a transformácie, rodina Žena a Muž v tom hrá stále tú rolu, ktorá drží podstatu života. Jednotlivec, ktorý si vybral inú skúsenosť vie, že v tomto živote to bude mať inak a tým pádom je všetko v poriadku, jeho zmysel života naberá na inej ceste a obrátkach. V minulosti zažil túto skúsenosť veľa krát, preto v tomto živote to môže mať aj inak.

Unikátnosť je danosťou človeka.

 Byť sám sebou je podstatou života.

 

S prianím radostných a prítomných chvíľ

 

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.

Prijal: Braňo Rybička