Pokorný a radostný deň

Osvietenie – Prítomnosť

Drahí priatelia prajem Vám krásny deň. Veľa z toho čo ste sa učili v školách, Vám dalo len veľmi malú časť vo Vašom poznaní toho  kým v skutočnosti ste. Školy Vás učili ako byť dobrý a poslušný, vedieť určitú časť s ktorou sa teraz živíte a zarábate na chlebík. Remeslá, vedomosti, učenia rôzneho druhu, často krát opačne predávané od skutočnej podstaty toho kým ste. Je to v poriadku, malo to svoju príčinu, tak ako všetko. Po určitých životných skúsenostiach, či už väčšinou ťažkých, alebo ľahkých Vás vánok poznania zahnal do bádania, hľadania seba samého. Odhliadnuc od všetkých vonkajších okolností, rodiny, priateľov ste sa vybrali poznať niečo úplne odlišné od toho čo ste do vtedy vedeli. V tom je sila Vášho rozhodnutia. Kráčali ste raz hore, potom dole. Prichádzali pokusy a omyly. Dobré aj zlé veci. Stále niečo nové sa ukázalo čo bolo treba vyčistiť, alebo skôr pochopiť pre posun ďalej. Zmenou svojho okruhu, zmenou práce, zmenou stravy ste sa posúvali krôčik po krôčiku bližšie k poznaniu vlastnému.

Zážitkom unikátnym vo vlastnom prežitku života. Zdieľané skúsenosti s ľuďmi na vôkol, ktorí potrebovali presne to čo ste v danom období pochopili. Rozširovali ste si svoj obzor a frekvencia Vašej vibrácie stále rástla.

Dôkladný, premyslený plán, ako pochopiť vlastnú podstatu. Ako sa stať osvieteným. Ako žiť božskú prítomnosť za každých okolností. Vedieť, že je všetko v poriadku. Prestať hľadať a len žiť. Tvoriť si vlastný život v poznaní všetkého a byť dokonalou vedomou súčasťou celého projektu pozemského.

Život má veľa podôb. Život má nespočetne veľa realít. Žijeme v jednom meste, čítame rovnaké knihy, pozeráme rovnaké filmy a predsa sa nikdy nestretneme. Žijeme v iných kruhoch v iných vibráciách, v iných rovinách. Každý v tej svojej, kde plní svoju úlohu, kde je sám sebou, kde sa učí a poznáva nové. Púšťa staré a otvára sa novému nepoznanému. Jeden deň je všetko jasné a na druhý deň je skoro všetko inak. S hlbokým nádychom sa cez srdce pozrieme na danú skutočnosť a pomaly do nej vhupneme a spoznávame ako to vlastne funguje. Deje sa, žijeme to. Navonok ten istý život, no vo vnútri nespočetné množstvo procesov a zmien. Je to dobre, všetko je dobre, všetko je tak ako má byť. V pokoji a nadhľade kráčame ďalej.

Stav prítomný je taký, ktorý vníma vedome každú myšlienku a nechá ju ďalej plynúť. Vníma každé slovo, ktoré vyslovia ústa, ktoré používa. Počuje zvuky, ktoré sú tu pre neho/ňu. Cíti, vidí, vie, že to kde je jeho bytie má svoj dôvod a dokonalosť s ktorou život nasleduje ho posúva v pozemskej realite ďalej.  

Osvietení sú všetci, ktorí vstúpili na túto Zem. Prišli hotoví, tak čistí ako len dieťa môže byť. Osvietenosť je prežiarená časť nás. Nedá sa naplánovať, ona sa jednoducho stane. Preto hľadať, alebo bažiť po niečom, čo už v sebe máme je zbytočné.  Krajšie je pustiť tento zhon a náhlenie za niečím neopísateľným. Byť sám sebou je najkratšou cestou za osvietením. Byť sám sebou je najbližšie k tomuto stavu. Je to prežitok, ktorí ukáže. No je stále tu, preto ho hľadať netreba.

Nech osvietení sú všetci, ktorí sa rozhodli pomáhať rozvíjať túto planétu.

Nech deje sa tak teraz a nikdy inokedy.

 

V láske pokore a šťastí dej sa tento deň.

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.