Pokojný deň

Súcit

Prajeme príjemný deň všetkým. Ako sa dnes zobudilo Vaše Ja na pozemskej pláni. V dokonalom tele v príjemnej a teplej posteli. Dali ste si lahodné raňajky a umyli sa čistou vodou. Všetko v čom žijeme berieme za samozrejmosť, veď evolučne sa táto spoločnosť vyvinula natoľko, aby každý mal všetko čo potrebuje. Žijeme v hojnosti a blahobyte. Máme príbytky v ktorých je stále teplo a sucho. Máme jedlo, ktorého je stále nadmieru. Všetkého je skoro až k prebytku.

Naša západná civilizácia sa vyvinula, alebo bola vyvinutá korporačným systémov pre kapitalistické účely. Fajn máme peniaze, máme domy, byty, autá. Žijeme v iluzórnej hojnosti všetkého. Veľa ľudí žije svoj život na splátky, alebo hypotéky. Na dekády si požičali, aby mohli žiť vo svojich príbytkoch. Museli chodiť do práce, aby splatili svoje pôžičky. Aj to je forma, aj to je možnosť v tejto dobe.

Sú na tejto planéte ľudia, alebo bytosti, ktorí si to vybrali ináč. Majú úplný opak toho v čom žijeme my. Niektorí si povedia, veď si to tak vybrali, určite to je ich karma z minulých životov, alebo potrebná skúsenosť v tomto živote. Je to možné, aj takto to môže byť.

„Súciť s každou živým tvorom, ktorí prechádza ťažkou skúškou života. Pomôžeš mu tým, že ho v svojom  srdci podporíš.“

Učili Vás v škole súcitu? Energii tak prirodzenej a ľudskej. Srdcu a duši podstatnej. Súcit je prijímajúca energia, ktorá hladí ostatných v ich skúsenostiach. Či už životných formách chorôb, skúšok, obáv, alebo strachov, tam kde je súcit sa tieto energie vytrácajú. Duše prichádzajú na Zem pre skúsenosť, takže neexistuje dobrá, ani zlá skúsenosť. Máme energetické možnosti v ktorých sa každý momentálne nachádza a svojim poznaním sa dostávame do vyšších frekvenčných polí. Čím sme vyššie, tým je náš život „ľahší“ čistejší. Čistejší vo forme, ktorá sa ukazuje v pochopení, súcitení s ostatnými, láskou a podporou.

Súcit s každým je cestou k zmene. K oslobodeniu sa od ega a pochopeniu jeho oddelenosti. Súcit je forma lásky, ktorá chápe a pozdvihne. Súcit je opak ľútosti. Ľútosť energiu odoberá a súcit ju dáva. Vymeňte si tieto dva pojmy a pochopte hĺbku toho čo vlastne súcit je. Nalaďte sa cez srdce a súcit Vám ukáže jasne to v ktorej časti života ho použiť v prospech celku.  

Milovať druhých taký aký sú, je slobodou a súcitom v poznaní života.

 

Radostný deň všetkým nám

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.