Pohodový deň

Múdrosť

Príjemný deň prajeme. Dnes si povieme o múdrosti, pohode a rozvahe. Byť rozvážny znamená používať správne poznatky a vedomosti, ktoré sme svojimi skúsenosťami nadobudli.  Používať ich v prospech vlastného rozvoja a rozvážne v prospech všetkého čo je. V pohode a pokoji sa rozhodnúť a nechať to slobodnou vôľou aplikovať do života v tú správnu chvíľu. Neponáhľať sa ani nemeškať, byť v pravý čas na správnom mieste. Vedieť počúvať a konať v tú správnu chvíľu. Je to jednoduché. V pokoji a pohode sa odovzdať všetkému čo je. Znamená to uvoľnenie a jednoduchosť. Dôveru v život. Ak tápame a nevieme čo ďalej vo svojom živote. Pozrieme sa na vôkol, ako žijeme, v čom tápame. Kde sme sa „stratili“. Stále je možné východisko a posun  v pred. Vždy je možné vystúpiť z čohokoľvek a nájsť tú našu unikátnu cestu.

„Zastav sa človeče a pozri na svoj život. Čo ti je zbytočné navždy odlož. Nechaj to stratiť sa v nekonečnej diali. Vyber si láskavo, múdro a s rozvahou, čo tvoriť ďalej chceš. Čím v živote sa staneš.“

Múdrosť používa božské princípy. Sú zložené s vesmírnych – univerzálnych zákonov, ktoré platia pre všetkých. V každej úrovni je možné aplikovať určitú múdrosť, ktorá platí vo všetkých úrovniach. S múdrosťou sa spája rozvaha a pokoj. Múdrosť je vedomie spojené s ľudským svedomím konajúcich s láskou a prirodzeným dobrom v nás.  Je to aspekt, ktorý otvára  a dáva dušu spojenú so všetkým. Váži si druhých a dôveruje v ich školu života a postoj k daným veciach a skúsenostiam. Múdrosť nechce meniť, necháva plynúť. Pri požiadaní poradí a otvorí danosti v druhých. Je to most medzi zdrojom a pozemskou pláňou. Dar a zároveň prirodzenosť. Pokoj a rozvaha v jednom spojená v múdrosti.

V kvantovej úrovni je múdrosť Jednotou prepojenou so Zdrojom. Ukazujúc na jasnú cestu k vyšším vibráciám a potenciálom. Nenecháva nič na náhode, ale jasne kráča v pred za svojim cieľom k dosiahnutiu božského stavu Jednoty. Naladiť sa na múdrosť, ukáže možnosti v zmene a potrebné pustenie starých štruktúr. Slobodná vôľa a múdrosť otvárajú možnosti človeka k jeho unikátnosti a poznaniu nekonečna.

Byť múdrym znamená nechať tvoriť veci cez srdce a podstatu všetkému.

Múdrosť je dôvera v dokonalosť všetkého čo je.

 

Prajeme pokojný deň

                                                             

 Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.