Pohľad na ľahkosť

Nežnosť – Jemnosť

Milí priatelia prajeme všetkým krásny deň. Dnes si v kvantovom potenciály povieme viac o jemnosti a nežnosti k životu a sebe samému, ku svojmu okoliu a planéte kde žijeme. Jemnosť a citlivosť má dôležitú rolu vo vývoji človeka. Vedieť sa vcítiť do druhého dáva možnosť spoznať viac seba. Vidieť v druhých ťažobu, alebo ľahkosť a transformovať ju bez stotožňovania sa s ňou. V určitej forme je to empatia. Vnímať druhých, hľadieť, pozorovať vciťovať sa. Cítiť k nim úctu, lásku a súcit s ktorým pozdvihujete svoje bytie cez ich skúsenosti a tým pozdvihujete aj ich.

Je to jemnosť s ktorou pracujete. Vnímavosť a zároveň sila. Nežnosť sa nemusí prejavovať navonok. Je to energia, ktorá pramení zo Zdroja z vnútra srdca – duše spojenej  so všetkým. Je to láskavá čistá energia, ktorá hladí všetko navôkol. Nepotrebuje porovnávať, ani posudzovať, len plynie všade tam kde sa nachádza, pre všetkých s ktorými sa stretne. Ako náhle sa do toho zapojí myseľ, táto jemnosť skončí, lebo myseľ zastaví tento nekonečný tok energie. Dať bokom myšlienkové formy a nechať túto jemnú, nežnú a čistú energiu plynúť.

V kvantovej úrovni je jemnosť – nežnosť  hladivá energia, ktorá posúva hranice ľudského bytia do hlbšej podstaty. Je to pohľad na prijímanie a dávanie v rovnováhe, tam kde sa nachádza, všetko kvitne a otvára kvety života.

Vnímať túto jemnosť k sebe samému, otvoriť sa tejto studnici poznania a nechať vytrysknúť na povrch. Výčitky sú zbytočné, výčitky k samému sebe vytvárajú sebaľútosť, ktorej sa treba zbaviť a hlavne si ju všimnúť a pochopiť. Prijať vlastnú jemnosť skrze lásku ku všetkému. Prijať nežnosť k vlastnému bytiu spojeného s Jedným. Otvoriť sa jej naplno a cítiť tú silu v tej jemnosti.

Byť jemný znamená byť silný, lebo skutočná sila pramení v láske.

Iba tí, ktorí našli nežnosť v láske pochopili čo je skutočná láska.  

 

Láskavý deň plný radosti sa dej.

 

Prijal: Braňo Rybička

Copyright © Kvantový potenciál je možné v neskrátenej a neupravenej podobe šíriť ďalej nekomerčným spôsobom  len s priložením tohto odkazu na stránku s uvedením zdroja, vrátane tejto poznámky.